Publicitat
Política · 27 d'Octubre de 2020. 09:57h.

ERC veu "intencionalitat política" en les crítiques d'Oriol Mitjà

Sergi Sabrià: "o fas de tècnic o fas de polític"

El president del grup parlamentari d'Esquerra, Sergi Sabrià, veu una "intencionalitat política" darrere de les crítiques de l'infectòleg de l'Hospital Germans Trias i Pujol, Oriol Mitjà a la consellera de Salut, Alba Vergés.

Sabrià ha dit en una entrevista al programa Cafè d'idees de La2 i Ràdio 4 que "em fa l'efecte que hi ha intencionalitat política" en les declaracions de Mitjà i ha instat la presentadora Gemma Nierga a preguntar-li a ell.

Preguntat per si "tira més per a Junts que per a Esquerra", el dirigent republicà ha dit que "no és que vagi cap a uns o cap als altres. És evident que està jugant dues partides que són incompatibles". "És ell sol que explica que està jugant a fer política, i té tot el dret. Ara, o fas de tècnic o fas de polític".

Finalment, Sergi Sabrià ha mostrat "tot el respecte cap a la seva vàlua professional". "Ha format part dels equips assessors durant molt temps i se'l continua escoltant" ha dit, i ha remarcat que "entre els experts tenen idees diferents". "Ell solet explica les dues coses alhora i es contradiu", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 Jos, VNG (Ghost Republic), 27/10/2020 - 14:28

N'hi d'altres, d'exemples com aquest, Sr Sabrià.
O un fa d'historiador o fa de polític.
O un fa de periodista o fa de polític.
O un fa de president de la Generalitat de tots...O fa de Torra i Puigdemont.

#9 Sergi Sergio, Barcelona, 27/10/2020 - 13:17

La verdad duele y a veces duele mucho, ni hay comite de expertos, ni hay expertos, ni nada de nada, todo es puro cuento, medidas politicas a tope, a estas alturas ya no cuelan mas mentiras.

#8 Democracia, Bcn, 27/10/2020 - 13:08

Una vez mas se demuestra con esta noticia que las ideologías llevan al sectarismo y a la dictadura. Si no piensas y actúas como ellos te acribarán hasta la eternidad, luego quieren democracia y libertad ya veo como la aplican. No me imagino una republica con esta gente ufff sangre y fuego como en juego de tronos.

#7 esther, bcn, 27/10/2020 - 13:04

Sergi: no comparis els teus estudis amb els de l' Oriol Mitjà.
ERC hauria d'haver cessat immediatament al conseller Chakir El Homrani pel la mala gestió de les residències d'avis.

#6 Flanagan, Tabarnia City, 27/10/2020 - 12:46

La única comunidad sin radar covid,porque yo lo valgo.