Publicitat
Política · 30 de Desembre de 2010. 23:00h.

ERC veu "moltes paraules, però pocs fets"

"Encara volem saber com pensa fer front a les darreres sentències del Suprem contra el català"

ERC veu "moltes paraules, però pocs fets"

Ignasi Llorente, portaveu nacional d'Esquerra

Esquerra considera que el missatge de Cap d’any del president de la Generalitat, Artur Mas, ha estat "de molta retòrica i poca concreció i continguts". En paraules del portaveu nacional d’Esquerra, Ignasi Llorente, el missatge de Cap d’Any "retòric i poc concret" es pot exemplificar en tres parts del discurs de Mas.

Si bé hi ha coincidència amb Esquerra amb la necessitat de buscar solucions a la crisi com una de les màximes prioritats de país, "no deixa de ser paradoxal que de 24 hores després que Esquerra al costat d’altres forces parlamentàries s’hagin oposat a endarrerir l’edat de jubilació, mentre que CiU no ha fet res per frenar aquesta mesura que justament va en detriment de les persones que més necessiten d’ajut i suport en temps de crisi".

Així mateix, el president Mas, demana complicitat amb el nou Govern per superar l’actual situació de crisi econòmica social i política "quan ell i el seu partit va ser incapaç de fer-ho en 7 anys de l’anterior Govern". "Reclama per a ell el que no va ser capaç de donar al altres", ha dit Llorente.

Per Esquerra és positiu que el nou president reconegui les agressions continues a la llengua, cultura i l’autogovern de Catalunya però li vol recordar que "encara estem pendents de saber de boca del nou Govern com pensa fer front a les darreres sentències del Tribunal Suprem contra el català a les escoles". "No pot traspassar la responsabilitat a la societat civil", ha afegit el portaveu.

En resum, per Esquerra, el missatge de Cap d’any del President de la Generalitat ha estat com el del debat d’investidura endevinant un nou Govern "ple de moltes paraules però pocs fets".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 JoanMarti, Abrera, 02/01/2011 - 12:45

Pasa que Ciu es va passar 7 anys "ensorran" la tasca d'ERC, sense comprometres amb res, ni amb ningu, nomes els fills d'en Medi i el grup Godo criticant tot i el cas Palau i la cara espanyola a madri, en una paraula van mentir com el Sr Oriol Pujol, etc etc, Quina colla de parasits

#16 Jordi Tallaferro, Barcelona, 31/12/2010 - 19:45

Però nois, llegiu els diaris escolteu a la gent i parleu amb més coneixement. No es ntracta de fer manifestacions, sino de treballar per perapar la base del pais que volem. Treballeu i no feu el ploramiques, renoi!

#15 Reusenc, Bobalona, 31/12/2010 - 14:43

¿Y vosotros qué hicisteis, aparte de manifas inútiles y declaraciones demagógicas como esta de este señor Ignaci Llorente? Cambiad el discurso, que aquí ya nos conocemos todos.

#14 Jordi, Barcelona, 31/12/2010 - 13:26

La sentència es va produïr amb vosaltres i els vostres socis al govern. I encara és hora que badeu boca. Sou més falsos que un duro sevillà

#13 Jordi, Teià, 31/12/2010 - 13:23

L'actitut que està tenint esquerra després de la batacada de les eleccions em recorda a la que té el Real Madrit després del 5-0. Segueixen igual de xulos, pensant que ténen la raó absoluta i tothom està equivocat. D'humilitat, ni rastre. Aneu a pastar!