Publicitat
Política · 3 d'Abril de 2018. 13:59h.

ERC vol blindar Lluís Salvadó

La formació vol situar l'exsecretari general d'Hisenda com a diputat interventor del Parlament

ERC vol blindar Lluís Salvadó

Lluís Salvadó

Esquerra ha proposat l'exsecretari general d'Hisenda, Lluís Salvadó, com un dels tres diputats interventors de la cambra -els tres principals partits en proposen un-, que haurien de controlar els comptes de la cambra durant aquesta legislatura.

La portaveu del PSC al Parlament, Eva Granados, ja ha anunciat que el seu grup hi votarà en contra -demanaran que aquesta proposta es voti per separat- perquè consideren que "no pot representar el conjunt de la ciutadania de Catalunya per les seves declaracions masclistes i perquè sobre ell pesa la imputació de malversació fons públics".

El secretari general adjunt dels republicans, en efecte, és un dels investigats per rebel·lió i també per malversació de fons públics al jutjat d'instrucció 13 de Barcelona. D'altra banda, Salvadó va rebre una allau de crítiques després que es filtrés una conversa telefònica sobre la cerca d'una consellera d'Ensenyament on plantejava triar "a qui tingui les mamelles més grosses".

La formació republicana va obrir un expedient informatiu al diputat "en aplicació del codi de conducta i el codi ètic del partit", però la comissió independent que estudia si el partit ha de sancionar Lluís Salvadó, no ha pres cap decisió.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Capit@n España, El último que apague la luz, 03/04/2018 - 17:10

Pobre chico, es que se lo toma todo tan a pecho.....jajajajaj

#3 Fernando, Barcelona, 03/04/2018 - 16:00

Aquest element hauria d'estar internat a Estremera, perque era l'ideoleg de la creació de l'estructura pensada per fiscalitzar i expropiar a tots els contribuents catalans. Aquest junt amb el cervellet de la moskeline, el tal Jove formaven el duo d'escolanets del procés que van escriure el guió pel cop. I ara el blinden perque no parli...

#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 03/04/2018 - 15:07

Necesitan a alguien que sepa elegir a sus colaboradoras. Él siempre sabe ver grandes razones para su elección.

#1 una pregunta, El Masnou, 03/04/2018 - 14:52

Diputadas !!! ¿cómo andamos de pechos ?

#1.1 pepe.----, andorra, 03/04/2018 - 16:54

la cola para ponerse implantes de silicona da la vuelta a la manzana.....Ya no hay hora en los quirófanos para los próximos seis meses......