Publicitat
Política · 18 de Desembre de 2015. 12:23h.

ERC vol que 'BCN World' no pugui fer servir el nom de Barcelona

“Associar el nom de la ciutat a les apostes i al joc no és el millor que pot passar”

ERC vol que 'BCN World' no pugui fer servir el nom de Barcelona

Alfred Bosch

Alfred Bosch, president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, ha anunciat que a la Comissió d'Economia de la setmana vinent els republicans demanaran que BCN World no pugui fer servir la denominació “Barcelona”. Bosch considera que “associar el nom de la ciutat a les apostes i al joc no és el millor que li pot passar a Barcelona” i per això “creiem que l'Ajuntament té l'obligació de defensar el nostre nom”.

Concretament la proposta demana “instar al govern de la Generalitat i als promotors de BCN World a no utilitzar la denominació BCN a la nomenclatura d'aquest projecte, amb l'objectiu de no vincular el nom de la ciutat de Barcelona a indrets territorials allunyats i activitats econòmiques no decidides en aquest Ajuntament”.

Bosch ha recordat que al mandat passat la majoria de grups municipals es van posar d'acord per mostrar el rebuig davant l'ús que els promotors de 'BCN World' estaven fent del nom de la ciutat de Barcelona. I, al mateix temps, "la naturalesa del projecte no es correspon ni molt menys amb el model econòmic i els valors que es volen transmetre des de la marca Barcelona", ha dit.

Si la proposta és aprovada i malgrat això els promotors segueixen fent servir la denominació BCN, Bosch creu que l'Ajuntament de Barcelona hauria d'activar els serveis jurídics per determinar si s'està fent un ús indegut del nom de la ciutat. I en cas que així sigui, prendre les accions legals que siguin pertinents.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Pepet, Sabadell, 18/12/2015 - 19:05

Aquest altre alt dirigent d'ERC, vol que els milers de assistents vagin desorientats y agafin l'avió cap a Madrid. Cada dia van més perduts aquesta gent d'ERC.

#1 botifler1914, bcn-world, 18/12/2015 - 12:39

Que no se preocupen solo es fum, fum, fum. Nunca se hará (como Amazon).