Publicitat
Política · 15 de Maig de 2014. 18:19h.

"Eres más guapa al natural que en la tele"

Camacho replica que "hay que estar aquí, no en la tele"

El candidat del Partit Popular de Catalunya (PPC) a les europees, Santi Fisas i la presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho han visitat aquest dijous un feu històric dels socialistes com és el districte de Nou Barris de Barcelona i un home li ha dit a Camacho que “eres más guapa al natural que en la tele".

Unes paraules que la líder del PP català ha replicat dient que "hay que estar aquí, no en la tele", afegint que el candidat Fisas “también es mas guapo al natural”. D’altra banda, una dona també s’ha dirigit a Sánchez-Camacho per afirmar que “cuando vas a la tele me encantas”.

En clau política, la presidenta del PPC ha aprofitat la visita electoral per criticar el president de la Generalitat, Artur Mas, en referència a la voluntat de convocar la consulta, apuntant que “Mas ha d’acceptar les regles de joc democràtic, que reconegui que està fora de la realitat, que expliqui les conseqüències d’una Catalunya independent i que amb la llei de consultes catalana no es pot fer un referèndum sobre la independència de Catalunya”.

“La independència no és una pel·lícula de Walt Disney com pretén fer creure Artur Mas, sinó que tindria unes conseqüències gravíssimes per a la convivència i l’economia i unes conseqüències polítiques molt greus perquè suposaria el trencament d’Espanya, un dels països més forts de la Unió Europea”, ha sentenciat.

Una imatge de Camacho amb Santi Fisas
Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#21 Ramón, Terrassa, 16/05/2014 - 19:55

Mira que dir guapa a aquesta morruda.......!!!!!. És l'últim que em podia esperar 111111

#20 Visto, bcn, 16/05/2014 - 13:03

De todo lo que ha expuesto esta persona, lo mas importante a remarcar en un titular es que le han llamado guapa jajajajaja, por algo sera que lo remarcan

#19 Casper, Bcn, 16/05/2014 - 12:10

Mira si es guapa que en la grabación de La Camarga se quejaba amargamente de que hacía 2 años que no se pelaba un tomate. Y ya ha transcurrido otro año más...

#18 LOLA, BCN, 16/05/2014 - 12:06

Com coi pot tenir seguidors aquesta dona???

#17 Alvar, Bcn Españolaza, 16/05/2014 - 11:22

CorrupCiu, l'unic partit al mon que es presenta a varies eleccions amb la seva seu embargada per mes de tres millions per el cas Palau. No ho oblidarem!

#17.1 para Alvar, bcn, 16/05/2014 - 13:01

PP, PSOE y Ciutadans se libran no? no tiene ninguno de los suyos nada pendiente con la justicia ni individuos sospechosos de robar, como aquella que fallecio hace poco con 13 cargos, no? Todo partidos legales menos CIU dices tu. O es mas importante la sede que los representantes?