Publicitat
Política · 12 d'Abril de 2010. 19:14h.

"Èric Bertran és un vividor de la política"

L'exconvergent Rubèn Novoa també l'acusa de no tenir estudis

"Èric Bertran és un vividor de la política"

Èric Bertran, en un imatge d 'arxiu

Rubèn Novoa, membre del secretariat nacional de la sectorial de Noves Tecnologies i Societat de Convergència, actualment suspès de militància per haver criticat la cap d'informatius de TV3, Rosa Marqueta, ha qualificat al seu bloc a Èric Bertran, coordinador del consell de joves immigrants del partit, de "adolescent vividor de la política i sense estudis".

La crítica s'ha produït en el marc d'una polèmica entre Novoa i Àngel Colom, que presideix l'àrea sectorial d'immigració de CDC, on desenvolupa les seves funcions Bertran, sobre les mesures de l'Ajuntament de Vic respecte als immigrants sense documentació legal, mesures a les que s'oposen Colom i Bertran.

Novoa afirma que Colom li ha exclòs del seu grup de Facebook per haver-lo criticat, i assegura tant Colom com Bertran "demostren els seus tics més autoritaris negant el debat i bandejant la teva amistat de Facebook per evitar la rèplica i quedar-se amb l'última paraula".

Després d'assenyalar que "algú els hi hauria d'explicar-li a aquest parell què és la democràcia i la discrepància política", i acusa Colom de dirigir la sectorial d'immigració "de la manera més sectària possible", i afegeix: "És a dir, sense dret a la rèplica ni a la més mínima discrepància, negant sempre el diàleg i el debat d'idees".

Així mateix, assegura que Colom "i el seu escuder Èric Bertran confonen immigració amb delinqüència, i fan un flac favor al partit amb aquesta qüestió. L'Èric i m'ha demostrat que no té ni la més remota idea de com funciona un Estat de dret i el seu ordenament jurídic. No sap res de lleis i afirma sense cap mena de rubor que mesures com les que encertadament pretén posar en marxa el nostre alcalde de Vic són il·legals".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 sulfuro sulfuro, Barcelona, 13/04/2010 - 19:19

Hoy la carencia de estudios, conocimientos y experiencia laboral es la mejpor tarjeta de presentación para una carrerapolítica

#23 vicky, palafolls, 13/04/2010 - 16:38

Això que diu en 'xarli', que és ben cert, bé deu tenir quelcom a veure en aquesta historieta de fira que estant protagonitzant... ara bé, pobre èric, que just quan deixen de fer-li bulling se'l pilla aquest vegestori jeje

#22 xarli, bcn, 13/04/2010 - 16:22

tampoc s'hauria d'obviar que aquest i l'altre són parella a la vida real, i que el tercer en discòrdia, en novoa, no sembla tenir massa llums.

#21 Xavi, Barcelona, 13/04/2010 - 12:29

L'Èric encara viu de la seva curiosa història amb la policia... Estic fart de trobar-me'l a actes amb la seva cara de superioritat. A CDC segurament li paguen prou bé perquè cada dia està més gras (un dia esclatarà).
Èric: estudia com tots.

#20 Thon Vilageliu, Terrassa, 13/04/2010 - 12:07

No comentaré el contingut de les paraules del senyor Novoa perquè crec que es descalifiquen per si soles. Només vull manifestar el meu SUPORT PUBLIC A L'ÉRIC BERTRAN que ha estat capaç de crear un gran equip de treball a NousCatalan.Joves.