Publicitat
Política · 3 de Novembre de 2009. 16:53h.

Ernest Maragall defensa la funció dels ajuntaments

"Una ombra de sospita sobre tots els ajuntaments seria inacceptable"

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, ha assegurat que "seria inacceptable que s'estengués una "ombra de sospita sobre tots els ajuntaments" arran del cas Pretòria.

En la roda de premsa posterior a la reunió de Govern, el conseller ha dit que "el cert és que aquest cas ens dol i ens fa mal per el que té d'excepcional", ja que "els ajuntaments de Catalunya exerceixen la seva autonomia al servei de l'interès general".

Per últim, ha dit "si l'actuació de la justícia ens aporta elements que contradiuen això és tractar-los d'un en un i aprendre'n per a introduir, afegir i potenciar el conjunt", però "no acceptem que es digui que els ajuntament de Catalunya actuen d'una manera poc responsable".

Ernest Maragall, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 JOSEP, santa coloma , la de farners, 04/11/2009 - 16:22

Guillem 13.20 totalment d'acord. I en quant al Maragall alies EL TETE que va estar vint anys a l'Ajuntament de BCN amb el seu germà i altres xoriços fa vergonya aliena veure el CINISME que gasta......

#6 Guillem Carles, BCN, 04/11/2009 - 13:20

Cal fer una auditoria a tots els Ajuntaments de Catalunya amb relació als projectes urbanistics aprovats i per aprovar . Ja trobarem si tots estan implicats en les irregularitats o no . Es una bona pedagogia política davant els ciutadans .

#5 PSC corrupcio total, Igualada, 03/11/2009 - 19:49

Actualment els ajuntaments tenen masa poder, s'els hi hauria de fotre un cop de canya, estan de merda i deutes fins el coll, i les butxaques dels que hi son ben plenes

#4 Francesc, Barcelona, 03/11/2009 - 19:39

Doncs és cap aquí on s'ha d'anar. A Catalunya, les competències d'urbanisme dels ajuntaments haurien de dependre de la Generalitat.

#3 Kropotkin, Vic, 03/11/2009 - 18:49

Es cierto. SIn los ayuntamientos, ¿de que iban a vivir los constructores corruptos y los intermediarios mafiosos?