Publicitat
Política · 5 de Setembre de 2018. 17:01h.

Ernest Maragall demana “obrir les presons ja”

El conseller d’Acció Exterior reclama l’alliberament dels presos

Ernest Maragall demana “obrir les presons ja”

Ernest Maragall

El conseller d’Acció Exterior, Ernest Maragall, ha exigit la llibertat dels polítics independentistes empresonats perquè “és absurd que estiguin allà”. Maragall ha explicat en una entrevista a Europa Press que el procés sobiranista és “un conflicte polític que s’ha de resoldre políticament”. “I la millor manera de resoldre-ho és obrir les presons ja”, ha reblat el conseller.

El titular d’Acció Exterior ha subratllat que l’objectiu del Govern és “la llibertat dels uns i el retorn de l’exili dels altres”, i ha afegit que “això és gairebé una condició necessària perquè qualsevol intent de diàleg tingui possibilitats d’èxit”.

Respecte no acceptar una sentència condemnatòria per als polítics presos, Maragall ha considerat que “no té sentit negar les sentències com a realitat”, encara que siguin “inacceptables en termes polítics, i també en termes judicials i processals”. “Aquesta inacceptació en termes judicials té i tindrà el seu recorregut, perquè la història no acaba aquí”, ha assegurat el conseller d’Acció Exterior.

Publicitat
Publicitat

73 Comentaris

Publicitat
#65 Iñigo, Castello, 07/09/2018 - 11:40

Maragall debería ser cesado de inmediato por tamañas declaraciones. En un país normal así sería. Pero Catalunya hace ya mucho que no es un país normal.

#64 Miguelito, CERDANYOLA DEL VALLES, 06/09/2018 - 13:25

A pesar de su enfermedad actual el señor Pasqual Maragall le da mil vueltas a su hermano y a todos estos personajillos de pacotilla. Paqual Maragall trajo la verdadera prosperidad de Barcelona que ha llegado a toda Catalunya. Su hermano y esta gente están jugando continuamente con su herencia . ¿Viva Pasqual Maragall!.

#63 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 06/09/2018 - 11:40

Al igual que va fer el Pujol amb les piles del sonotone quan va haver de declarar devant del jutge, si venen mal dades aquest sempre podra al.legar una molt creible demencia senil.

#62 Alfons Maristany, BCN, 06/09/2018 - 10:56

No lo digas mas, hacedlo. Ahi acabareis todos y con un 155 que devolvera la prosperidad a Catalunya. Los mejores meses de los ultimos años han sido los del 155. No hay duda

#61 Alcoberro´s, Barcelona, 06/09/2018 - 10:47

Retiraté ya de una vez, vividor que siempre has sido un vividor. No le llegas ni a la suela del zapato a tu hermano.