Política · 26 de Juliol de 2012. 11:43h.

Ernest Maragall diu que va fer "el que tocava"

Confia que el PSC "entendrà" la seva decisió

Ernest Maragall diu que va fer "el que tocava"

Ernest Maragall

El diputat pel PSC i exconseller d’educació, Ernest Maragall, ha justificat en declaracions al programa ‘El dia a la COM' de COMRàdio el trencament de la disciplina de partit en la votació del pacte fiscal ahir al Parlament afirmant que “el que tocava era estar amb el pacte fiscal”, tot confiant que el PSC “entendrà” la seva decisió, una decisió que no ha estat “ni còmoda ni fàcil”.

I ha afegit que “això no impedia expressar la posició pròpia del partit a través d’unes esmenes que es van presentar i a les quals dono suport”. Maragall obre el debat sobre la llibertat de vot en considerar-la “una qüestió de fons que és important plantejar” i veu adequat valorar “en quin moment i en quines circumstàncies té sentit o no que un diputat actuï en funció de les seves conviccions i no estrictament seguint unes instruccions majoritàries”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 badapetita, Badalona, 28/07/2012 - 13:29

Encara que la tasca de l'Ernest Maragall al front d'ensenyament, va ser questionada. Ara en aquest moment, ha actuat amb coherència suman-se a la majoria en favor de la proposta del Pacte Fiscal. Els seu companys de partit, han quedat en evidència i el Pere Navarro val mes que faci ja les maletes.

#8 PeredePalau, Palau-solità i Plegamans, 27/07/2012 - 20:05

Felicitats Ernest, sempre ha d'haver-hi algú que digui les coses pel seu nom, i més en un partit que vota a Madrid a favor del corredor central. Per a mi ets un dels honestos del teu partit.

#7 MANOLO, BARCELONA, 27/07/2012 - 14:41

ME PARECE BIEN QUE EL PSC SE ENFRENTE CON LA REALIDAD ACTUAL.
OTRA COSA ES QUE EL SR. MARAGALL LIDERE ESTA POSIBILIDAD, LLEVA PLOMO EN LAS ALAS.
PIENSO QUE LA FAMILIA MARAGALL ES DE BURGUESES CON AMERICANAS DE PANA

POR LO DERMÁS FAVOR QUE VA A HACER A CIU(OTROS BURGUESES, PERO QUE LO ACEPTAN)

#6 Cigronet, SFG, 27/07/2012 - 09:26

És de lloar aquesta actitut, si bé ha estat debades. Quan s'hauria d'haver rebel·lat no ho va fer. Ara no li serveix de res, perquè tothom sap que el Pacte Fiscal té els dies comptats. Tot sigui per entretenir la parròquia babaua i tanoca, a qui entré això i els partits de futbol ja en tenen prou.

#5 pupa, bcn, 26/07/2012 - 19:48

Celebro aquest posicionament. Espero que sigui el primer d'un seguit i que revolucioni una mica la maquinària socialista.