Publicitat
Política · 4 d'Octubre de 2012. 16:08h.

Ernest Maragall es planteja crear un nou projecte polític

"És un plantejament d’absoluta sobirania començant per la sobirania de l’organització catalana dels catalans progressistes"

Ernest Maragall es planteja crear un nou projecte polític

Maragall, en una imatge d'arxiu

L'exconseller i diputat del PSC, Ernest Maragall, es planteja crear un nou partit polític i trencar amb els socialistes catalans. Així ho ha explicat durant una entrevista a RAC-1, en la qual ha reconegut que el manifest signat per un centenar de companys demanant a la direcció que inclogui l'estat propi en el seu programa és l'"embrió ideològic" de la nova formació.

"Al document s'apunta la necessitat d'un projecte polític nou, d’un concepte nou. D’una organització capaç d’ocupar aquest rol", ha comentat abans de dir que "la idea ve de fa molt de temps i de força gent. És un producte natural de la circumstància. Surt de l’evidència que l'esquerra catalana no té un referent propi, català, que tingui capacitat de fer alternativa".

"És un plantejament d’absoluta sobirania començant per la sobirania de l’organització catalana dels catalans progressistes", ha afegit Maragall, segons el qual "el PSC és una part important d'aquest espai però ha de decidir si l'interessa apuntar-se en aquesta direcció i en aquest nou projecte".

Maragall també ha dit que "el document és un punt de partida. L'interessant comença ara. Ara cal veure com ho convertim en projecte polític".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Kropotkin, Vic, 05/10/2012 - 08:54

Animo Ernest, el pueblo está contigo. Te auguro un gran futuro. Eres el mejor. Jua, jua, jua,...

#3 Martín Martínez Mart, Barcelona, 04/10/2012 - 22:46

Sempre ha hagut persones que tenen en la ment un projecte: EL SEU!..Que tendeixen a restar.. (El senyor Ernest, no farà res!)..

#2 Socialista, El mon, 04/10/2012 - 19:23

Ja seria hora... però no te nassos. I de pas, que s´emporti tota la claca sarrià-santgervasiana que ha pretés manar al PSC durants anys i panys, aprofitant-se de les sigles. Aviam quí els votaria. Ni tenen vergonya ni l´han coneguda mai. Quina colla de aprofitats, per deu !!!

#1 carlitus, barcelona, 04/10/2012 - 17:53

Que li digui Esquerra Progressista Convergent.