Política · 27 d'Octubre de 2018. 17:22h.

Ernest Maragall ja pot deixar la conselleria d'Exteriors

Proclamat candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona

Ernest Maragall ja pot deixar la conselleria d'Exteriors

L’encara conseller Ernest Maragall ha estat proclamat oficialment candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona. La Federació de Barcelona ha ratificat els resultats de la jornada de primàries d’ahir, on Maragall va rebre un 94’2% de suports per convertir-se en el candidat republicà a l’alcaldia.

En el discurs de proclamació com a candidat, Ernest Maragall ha assegurat que “avui, Barcelona és una ciutat enfadada que demana a crits ser atesa i ben governada”. “La nostra primera obligació és escoltar aquest clamor barceloní i donar-li forma amb compromís i un bon projecte”, ha explicat.

Maragall ha afegit que “avui estem en un punt de partida, l’inici d’un viatge que vol ser de llarg abast”. “Barcelona encara és lluny d’on la voldríem veure, i la ciutat ha de ser locomotora i vagó del viatge cap a la República”, ha recalcat.

Ernest Maragall ha conclòs dient que “volem governar per transformar i construir perquè Barcelona assoleixi el màxim de les seves capacitats”. “Volem guanyar per tothom, per convertir en guanyadors molts dels que avui estan perdent”, ha assegurat.

Al seu torn, el president de la Federació de Barcelona, Robert Fabregat, ha explicat que “Esquerra Republicana ha de ser la punta de llança del projecte republicà a Barcelona”. Fabregat ha tornat a agrair a Alfred Bosch el seu gest de generositat, i ha afegit que “ara, la passa més important que hem de fer és a Barcelona”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 27/10/2018 - 21:25

Es la Rosa Benito de Catalunya.

Anem com un coet.

#4 Capit@n España, Purgandus populus!!, 27/10/2018 - 20:04

Titular alternatiu "Ernest Maragall ja pot deixar el Geriatric" jajajajajajaj

#3 ALLEMAN STOLBERG, TORTOSA, 27/10/2018 - 18:40

Mientras se gasten la pasta ilegal en Puerto Banus (ilustre tarracones constructor del valle de los caídos y del Puerto q lleva su nombre) que más da la pela es la pela.

#2 el último que cierre, Canovejas, 27/10/2018 - 18:09

Este tránsfuga y advenedizo de la política, lo mejor que puede hacer por el bien de Barcelona es retirarse. Barcelona se merece mucho más.

#2.1 E. Payetó, Barcelona, 27/10/2018 - 20:08

Al menos seremos conocidos lo que es Barcelona por la ciudad del abuelo de Heidi. De acuerdo, que la cara de amargada, se la habéis de perdonar, dado que nunca le dió el sol cuando Pascual. Estaba en la sombra y ahora que le da el sol, se le ve esa cara mezcla también de Bull-Dog. Si gana también será un show de clown.

#1 OVNI, ELX, 27/10/2018 - 17:57

El govern de Gibraltar compara Casado amb Franco
El ministre principal del Penyal recorda: "el poble de Gibraltar no desitja compartir o transferir la nostra sobirania a Espanya de manera total ni parcial"

#1.1 Capit@n España, Purgandus populus!!, 27/10/2018 - 20:03

De Gibraltar solo queremos el solar...Los llanitos no tienen ni una gota de sangre española aunque tengan acento andaluz...Así que vayan despejando...jajajajaja