Política · 5 de Juny de 2019. 13:26h.

Ernest Maragall juga amb foc

Suspèn les negociacions amb Colau mentre "continuï el flirteig amb el PSC"

Ernest Maragall juga amb foc

L'alcaldable de Barcelona, Ernest Maragall, en roda de premsa, ha manifestat que "la situació és clara: hi ha un guanyador de les eleccions que vol compartir govern i formar un executiu estable de 20 regidors. Barcelona té aquesta oportunitat. Em costa imaginar que Barcelona en Comú faci un acord, encara que no explícit, amb Manuel Valls".

"Estem convençuts que l’acord de Barcelona en Comú i ERC és l’òptim. Estic disposat a una trobada personal amb Ada Colau i a reprendre les converses quan ells es defineixin. D’aquí uns 15 dies tindrem un equip de govern progressista i un alcalde republicà", ha augurat.

“Abans de seguir les negociacions amb Barcelona en Comú, cal que ells triïn entre un projecte de ciutat il·lusionada, progressista, que generi confiança i treballi per al 100% de la ciutadania; o l’invent de l’aberració del vot de Manuel Valls”, ha apuntat, a més d'afegir que "mentre Barcelona en Comú no defineixi la seva posició i continuï el flirteig amb el PSC i Manuel Valls, obrim un parèntesi en les negociacions. Cal que els comuns es defineixin"

“L’acord de govern que proposem requereix un clima de lleialtat i confiança. Jo estic disposat a contribuir i respectar aquest clima, però això és incompatible amb una estratègia paral·lela amb PSC i Manuel Valls”, ha remarcat. “En l’acord de govern que proposem, l’alcaldia correspon a la força més votada, ERC. Proposem de crear una figura forta i complementària dins d’aquest govern, que ocuparia Ada Colau. Som capaços de compartir això en un acord de màxims”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#13 gurguri, barcelona, 07/06/2019 - 14:44

Hoy hemos visto unas declaraciones de 2 tránsfugas por una parte MARAGALL y de comparsa la Sra.ALEMANY.Caras muy serias ante la posibilidad de que vuelva COLAU.En Badalona les parece bien lo que ocurre con ALBIOL.Cuanto déficit democrático de estos fanáticos.

#12 Cris, Barcelona , 05/06/2019 - 22:44

Maragall solo puede esperar la decisión de Colau. Sus votos no son suficientes para ser alcalde de Barcelona. No tiene la sartén por el mango. Pinta que Colau será alcaldesa.

#11 rosa, Barcelona, 05/06/2019 - 21:40

Ja parla català a casa?

#10 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 05/06/2019 - 18:39

Con este Maragall de alcalde arderá Barcelona. Tendrán que venir como mínimo 155 bomberos de fuera para que no se queme.

#9 Jordi BR, L'H, 05/06/2019 - 17:40

Colau puede pactar con quien quiera y me parece legítimo que lo haga; pero me da que si pacta con C's, la fuga de votos precisamente hacia ERC o la CUP será más que importante