Publicitat
Política · 18 d'Agost de 2012. 10:34h.

Ernest Maragall no afluixa

"Un partit sense posicions individuals visibles és el més semblant a un cementiri"

Ernest Maragall no afluixa

Ernest Maragall, en una foto d'arxiu

El diputat del PSC, Ernest Maragall, ha criticat el PSC després que l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, l'instés a "pensar si està còmode" al partit després de trencar la disciplina de vot al Parlament.

Des del seu perfil de Twitter, l'exconseller d'Ensenyament ha fet tres comentaris consecutius on ha expressat que "un partit sense posicions individuals visibles és el més semblant a un cementiri".

Tot seguit, Maragall ha replicat de forma directa l'alcalde socialista i s'ha preguntat: "des de quan la comoditat personal compta en l'actuació política? El PSC és propietat dels seus dirigents?" "No crec", ha afirmat.

Finalment, el diputat dels socialistes catalans ha apuntat que "vols dir que no és el PSC qui ha de pensar si esta còmode en la seva posició a Catalunya?"

Piulades d'Ernest Maragall

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#9 Josep M Balcells, Sanmt Cugat del Vallès, 20/08/2012 - 12:22

Els heterodoxes són els que obren camins de canvis i de renovació. També en política. Ser coherent en política no acostuma a ser còmode. Coratge, Ernest!
Josep M

#8 Jordi26, Barcelona (España), 19/08/2012 - 14:28

Pero si Maragall, Castells, y toda esa troupe de derechones catalanistas no se siente agusto en el psc, si no se sienten españoles ni progresistas, por que no se van ya a CiU con la burguesia casposa y rancia catalanista?

#7 spanish, Madrid, 19/08/2012 - 07:54

Ets fas gran.......boig perque el fotin fora i enganxar quatre arreplegats per fer partidet amb Mascarell

#6 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 18/08/2012 - 21:52

Con el "nivelazo" de los politicos socialistas catalanes (empezando por el propio Maragall que no sabemos porque aun no ha pedido el carnet de ERC) lo mas inteligente que pueden hacer es mantenerse en un muy discreto segundo plano, que ya se encargará la "brillante" Camacho de que les voten...

#5 -emilio, a, 18/08/2012 - 18:49

no conozco a nadie del psc que haya cuestionado jamás la inmersion, ni el ultimo mono del partido ha dicho nada en contra en los ultimos 40 años. Curioso.... Tambien me he fijado que cuando el psc toca poder el 99% de los cargos los acaparan los listos dl sector catalanista.. Curioso...

#5.1 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 18/08/2012 - 21:53

Y del PP???