Publicitat
Política · 3 d'Octubre de 2012. 12:11h.

Ernest Maragall "no votaria el PSC"

"La línia que s'expressa en aquest moment és de caràcter negatiu"

Ernest Maragall "no votaria el PSC"

ERnest Maragall

El diputat del PSC, Ernest Maragall, ha estat entrevistat a Onda Cero, on ha reconegut que ara mateix no votaria els socialistes. "Ara, he de dir-li que em costarà moltíssim, o que molt probablement votaré no".

"La línia que s'expressa en aquest moment és una línia de caràcter negatiu, defensiu, situada més enllà de les fronteres comuns de la societat catalana. Per tant, és molt difícil compartir-la. En aquest moment, la resposta seria no", ha admès.

Per al diputat, la proposta d'Estat federal "és tan vaporosa i tan reiterativa de situacions anteriors, que la credibilitat i el valor afegit que ara pot tenir s'aproxima molt a gairebé zero". "El socialisme català hauria d'estar coprotagonitzat aquest moment del país i fer-ho des de la convicció que cal una alternativa progressista".

També ha admès que "em costa trobar raons per no entendre les raons dels que defensen la independència. L'independentisme ha deixat de semblar una solució absolutament implantejable".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#5 Gironí, Girona, 03/10/2012 - 16:31

Un altre que estava a la política per aprofitar-se'n. Ara que ja no anirà a les llistes és fa el valent. Per què no va renunciar quan Montilla li va proposar ser Conseller? O perquè no dimitia de diputat? Suposo que el seu canvi ideológic no li ha vingut avui de sobte

#4 amoscaciques, Girona, 03/10/2012 - 14:50

Mascarell,Tura,els Nadal,els Maragall...cap d ells volien formar part d Espanya...però han xuclat de la mamella socialista fins el final. I ara...un per un...surten de l armari i es declaren independentistes. Patètics.

#3 Carles Ortí, Barcelona, 03/10/2012 - 13:31

La pregunta que em faig és si ha votat mai el PSC. Més aviat crec que ha ocupat un partit que no li corresponia ideològicament però que sí li ha servit per fer carrera política durant més de 30 anys.

Una vergonya!!!

#3.1 Jaqueline de Sarrià, Barcelona, 03/10/2012 - 19:00

Eso depende, Carles. Es decir,según se mire. Igual los que te han votado negativo cobran muy poco, en un trabajo punkera (de esos que no tienen futuro pero que te sirven para pagar cama y comida) y esperan que les caiga una migaja de su socialismo progresista. Proyectan su fustración social.

#2 Francesc d'A. Porras, BCN, 03/10/2012 - 13:31

L'últim que tanqui!!!

#1 spanish, Madrid, 03/10/2012 - 12:53

el problema es poner en lista a señlores que levan 32 años viviendo del PSC y luego dicen que no te votaran jajjajajaajjajaa

#1.1 Olga, Barcelona, 03/10/2012 - 13:24

Pitjor es el Gobern de Madrid que molts d'ells són Funcionaris del temps Franquista.

#1.2 Matías, Barcelona, 03/10/2012 - 17:34

Madrid, funcionario y franquista en un enunciado tan corto.
Bravo, Olga: ¡Qué dominio de los ensalmos para provocar contorsiones de rechazo ritual! Yo te quiero como sacerdotisa principal de la tribu.