Publicitat
Política · 20 de Setembre de 2018. 13:24h.

Ernest Maragall parla d'un pacte sotamà

Assegura que Batet es va comprometre a "donar instruccions a fiscalia" i la minstraq ho nega

Ernest Maragall parla d'un pacte sotamà

El conseller d'Acció Exterior, Ernest Maragall ha dit en una entrevista a Onda Cero que en la Comissió Bilateral de principis d'agost, la ministra de Política Territorial, Meritxell Batet, es va comprometre a "donar instruccions a Fiscalia" sobre la situació processal dels dirigents independentistes a la presó. "El Govern de l'Estat ens ho va dir directament en la comissió bilateral", ha afirmat.

En declaracions després d'un esmorzar informatiu a Madrid, Batet ha respost a aquestes declaracions subratllant que són "absolutament falses" i li ha exigit una rectificació. En aquest sentit, ha recalcat que, tant en públic com en privat, tots els membres del Govern espanyol diuen sempre "el mateix".

Finalment, Meritxell Batet ha mostrat el "màxim respecte a l'autonomia de la Fiscalia General de l'Estat, entre d'altres coses perquè és una autonomia garantida constitucionalment, i màxim respecte a la independència del Poder Judicial".

Batet i Maragall van encapçalar les delegacions del Govern central i de la Generalitat que es van reunir en la Comissió Bilateral el passat 1 d'agost, primera que se celebrava després de set anys. Preguntada després d'aquella trobada precisament sobre l'assumpte, la ministra va explicar que s'havia negat a què l'Executiu espanyol intervingués en tractar-se d'un assumpte en mans del Poder Judicial i no del Govern de l'Estat.

Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 E. Payetó, Barcelona, 21/09/2018 - 12:44

eso de quítate tu que me pongo yo. Lo dicho, bichos, ¿Quién miente? Yo creo que el curtido abuelito de Gepeto, hay perdón de Heidi.

#15 E. Payetó, Barcelona, 21/09/2018 - 12:43

Mery, tu tuteo: no te fíes ni os fiéis de ERC. Avisados estáis. Yo entiendo que es más gratificante ser Ministra que profesora, además cambia la responsabilidad, la proyección de futuro, los emolumentos y las dietas y demás PRIVILEGIOS, con los que UNIDOS PODEMOS se los traga. Mucho aullar en el orgasmo sideral de la moción de censura para hacer

#14 E. Payetó, Barcelona, 21/09/2018 - 12:42

¿Pinocha? ¿Pinocho? Sea como fuere no me toquéis lo que rima.
La gente muriendo de hambre, diciendo que el PP eran las siete plagas bíblicas, que C's son la ultraderecha, y el 40 años de traje y sin esguince ni escoliasis que se sepa. Ella bien de pelu, Los dos provienen del denominado socialismo o socialdemocracia, que es una mentira como un pia

#13 opinador, Barcelona, 20/09/2018 - 20:05

al ernestito le está creciendo la nariz por momentos, como buen burguesito catalanista rodeado de lames está acostumbrado a soltarla y que todos le rían la gracia

#12 Chris, Lleida, 20/09/2018 - 19:58

Guirigall liant-la cada minut que treballa. Jubili's, que em fa patir