Publicitat
Política · 25 de Juliol de 2012. 20:55h.

Ernest Maragall prepara el seu propi projecte polític

Impulsa Plaça 21 per aplegar els progressistes catalanistes que se senten "orfes de veu i d'acció"

Ernest Maragall prepara el seu propi projecte polític

Ernest Maragall, recolzat per alcaldes del PSC, quan negociava la Llei d'Educació

L'exconseller d'Educació amb el tripartit, Ernest Maragall, està preparant un nou projecte polític, mitjançant la recentment presentada associació ciutadana Plaça 21, que té com a objectiu aplegar els progressistes catalanistes que ens aquests moments se senten "orfes de veu i d'acció" perquè no s'identifiquen amb cap opció política.

Segons el manifest fundacional, l'associació, que aplega part dels anomenats 'maragallistes', els impulsors són "ciutadans i ciutadanes lliures, catalans i catalanes de totes les condicions, que creiem compartir algunes conviccions i ens apleguem per defensar-les públicament, per fer-les presents en el debat polític a casa nostra".

La idea és "crear escenaris de reflexió, debat i proposta, útils per als i les que hi participin, però també per a l'amplíssima franja de la societat catalana que s'identifica amb els conceptes de catalanisme, progressisme i europeisme".

"Constituint Plaça21, una organització cívica amb voluntat d'intervenció política, una entitat oberta i transparent, de membres iguals en drets i deures, sense més estructures que les derivades de la diversitat territorial o les afinitats temàtiques d'interès comú", s'afegeix.

Ernest Maragall, en una imatge d'arxiu

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 Kropotkin, Vic, 26/07/2012 - 09:07

Otro que quiere seguir viviendo del cuento de catalanismo. Jua, jua, jua,... Y encima igual alguno pica... Jua, jua, jua,...

#5 Manel Parra, Bellpuig, 26/07/2012 - 08:38

Si ho fa com quan va dirigir la Conselleria d'"Educació", potser que algú s'ho pensi abans de participar-hi.

#4 -emilio, a, 25/07/2012 - 23:56

los que se apunten a esta cosa llamada Plaça21 conseguiran pocos votos o ninguno pero en cambio si el PSC se hace con algo de poder se haran con todos los cargos. Es una constante en la historia de este partido.

#3 Jordi, Bcn, 25/07/2012 - 21:48

Tots els polítics són iguals, quan no manen traeixen els seus i a qui faci falta per mirar de crear noves estructures que els hi permetin seguir manant. I nosaltres ens ho empassem tot gola avall mentre ens foten els quartos i la vida i viuen com reis!

#3.1 sadko, Pais Catala, 26/07/2012 - 04:01

Perdoni, pero el que no ha fet en Maragall es trair les seves conviccions.Espero que tingui molta sort en aquest projecte,en tot cas crec que el catalanisme es mort,ara el debat central al pais es independencia si o no.

#3.2 Joan, Bcn, 26/07/2012 - 10:28

Convicciones?
Los Maragall? Miembros de la burguesia catalana que han jugado a socialistas en su tiempo libre y han vivido coo reyes aprovechandose de la marca Psoe y de los incautos del cinturon rojo de Barcelona

#3.3 Jordi, Bcn, 26/07/2012 - 10:40

Així m'agrada Sadko, amb aquesta fe en els polítics i els sues falsos i retòrics ideals hem aconseguit ser on som, amb una societat anorreada, pendent només de les subvencions i amb una classe política cada dia més lladre, més rica i menys preocupada pel poble i per les idees. Seguim així!

#2 Antoni García, Nicaragua, 25/07/2012 - 21:38

A la vejez, viruelas. Plega, hombre, plega.