Publicitat
Política · 14 de Desembre de 2012. 09:16h.

Ernest Maragall refreda l'independentisme

L'exconseller proposa "un acord de sobirania amb l'Estat espanyol"

Ernest Maragall refreda l'independentisme

Ernest Maragall

L'exconseller Ernest Maragall, en una entrevista a Els Matins de TV3, s'ha referit a "l'aventura" que inicia demà amb la presentació del seu partit a Sitges. L'extitular d'Educació ha indicat que "volem construir una esquerra forta capaç de governar".

Maragall ha deixat clar que "la independència no em fa cap por, és una solució d'Estat, em sembla perfectament possible; el que no vull és casar-m'hi com si això fos una concepció més religiosa que ideològica". "L'important és el concepte de Catalunya com a país i en aquest moment amb la voluntat d'Estat propi", ha opinat.

És per aquest motiu que ha proposat "una independència o un acord de sobirania amb l'Estat espanyol, que reconegui la plurinacionalitat de l'Estat". "El problema del PSC té una ubicació en el mapa fora de l'impuls nacional que compartim la majoria", ha criticat, tot i remarcar que "jo em sento socialista".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Cigronet, SFG, 15/12/2012 - 11:43

Au!!! Ja ens ha sortit un altre partit botifler. Per descomptat que no podrem fer mai net d'enemics i altra gent de mal viure. Aquest home, en Maragall no se'n adóna que Espanyistan ens arrossegarà cap al cingle

#14 ramon, barcelona-c, 15/12/2012 - 01:39

L'habilíssima,com de costum,elecció política del electorat català a deixat noquejats a tota la classe política fins al punt de que gent com E.Maragall s'acabin creient la versió del pp i de ciutadans sobre els resultatas electorals i la posició sobirsnista i no gossi parlar del dret a decidir.

#13 lector_333, Barcelona, 14/12/2012 - 21:18

Ernest, per la memòria del teu germà, el poble català et dona l'oportunitat de liderar un partit d'esquerres català. Si la teva estratègia es fer el joc a Espanya, no cal que perdis el temps: t'estalviaras maldecaps i diners dels inversors a l'equip.

#12 Manolo, Barcelona, 14/12/2012 - 17:15

NADIE LE DICE A ESTE HOMBRE, QUE SU TIEMPO HA PASADO YA?...

QUE NOS DEJE EN PAZ, ....Y MUCHAS GRACIAS POR NADA..............

a quien cree que va a convencer?.... cree de verdad que es un líder?

HACERLE UN FAVOR.......QUE SE RETIRE......

#11 Joan P., Barcelona, 14/12/2012 - 15:42

Amb Espanya no es pot pactar res, son una colla de tramposos i mai et pots refiar de la seva paraula doncs no en tenen. El problema rau en que Castella mai ha respectat els seus pactes, sempre ha anat amb mentides i traïdories, només cal llegir la historia

#11.1 artur, mas-turbador, 14/12/2012 - 20:27

¿castela..?, what is it?