Publicitat
Política · 31 de Juliol de 2012. 11:30h.

Ernest Maragall s'aferra a l'escó

L'exconseller rebutja deixar el PSC o el Parlament

L'exconseller Ernest Maragall ha respost per carta al PSC sobre la polèmica que va causar el seu vot a favor del pacte fiscal i assegura que no deixarà ni el partit ni el Parlament. Ahir dilluns el PSC va convidar el diputat que reflexionés "seriosament" sobre el seu paper al Parlament. "Jo ja els he enviat una carta de resposta perquè no comparteixo ni l'argumentació ni la demanda que renunciï", ha explicat.

Maragall, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha respost a les paraules de l'alcalde de Sabadell i membre de l'executiva del PSC, Manuel Bustos, que demanava a Margall que marxés si no estava gust, i ha afirmat que "no és cert que jo vulgui anar-me'n. Potser és el que a ell li agradaria que passés, però no és exactament així".

"Aquest partit és tant del senyor Bustos com meu; matar el missatger és l'esport més senzill però no resol els problemes i el PSC té uns problemes que en aquests moments no es capaç de resoldre", ha afegit el diputat.

En efecte, l'aclade de Sabadell ha expressat als micròfons de la ràdio pública que “crec que ell no s’hi troba bé. Quan una persona no es troba confortable dintre d’un projecte polític crec que, per respecte democràtic, el que ha de prendre és una decisió reflexiva i dir: 'Aquí no em trobo còmode, per tant vaig a construir el meu projecte polític tal com he anunciat’, i a més ho ha escrit públicament. Amb tota normalitat democràtica i no passa res. Crec que és millor això que un patiment continu de: ‘jo aquí no hi estic d’acord’”.

Bustos creu que “una persona que vol mantenir la seva honorabilitat política ha de dir: ‘Miri, aquí jo no coincideixo, jo he vingut aquí amb un projecte proposat per un partit, no estic disposat a assumir la responsabilitat democràtica de formar part d’un equip', per tant quan un forma part d’un equip sap que té una responsabilitat amb el conjunt".

Ernest Maragall, en una foto d'arxiu
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Bata-dine, BCN, 01/08/2012 - 16:51

Senyor Maragall, si no li agrada l'opció politica que representa, la cosa es molt clara marxi, pero ja, en veu baixa i busqui l'opció politica que mès encaixi amb els seus ideals. El ventall polític català és ampli i variat. Ens fa pensar que no ho fa pels privilegis de ser el "hemanisimo".

#7 spanish, Madrid, 31/07/2012 - 20:34

vaja els catalanistes ja se sap sempre aferrats a la poltrona

#5 Ramon, BarCiUlona, cap i casal ecscañol, 31/07/2012 - 14:01


collons, sí que estan necessitats els de mi PPciu.

#4 David Centeno i Morales, Teià, 31/07/2012 - 13:00

Resulta curiós. Al PSC ens omplim la boca amb la pluralitat interna d'idees, el respecte a les idees dels altres. I ara resulta que el gir a l'esquerra que venim desitjant des de fa temps, es materialitza en una purga interna al més pur estil estalinista.

#3 joan, Badalona, 31/07/2012 - 12:58

Es cert, l'Ernest Maragall no vol marxar del PSC. Vol que el fotin fora per aixi fer-se el martir, quedarse l'escó de diputat y encara guanyar més. Al temps. Ah.. ara comenzara a tenir molts defensors....La Vanguardia la primera...