Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2021. 10:47h.

Ernest Maragall se l'empassa

Admet la "contradicció" de donar suport als comptes de l'Ajuntament de Barcelona

Ernest Maragall se l'empassa

El president del grup municipal d'Esquerra a l'Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, ha anunciat que donaran suport als comptes de l'Ajuntament de Barcelona "per afavorir els del Govern". En aquest sentit, ha admès la "contradicció" d'obrir-se ara a aprovar-los després de votar-hi en contra la setmana passada.

Maragall ha exposat que "Esquerra Barcelona ho té clar, assumeix les seves contradiccions i es confirma com a alternativa real a Barcelona", però ha criticat que els Comuns hagin situat els seus Pressupostos "com una peça de negociació". "En prenem nota", ha advertit sobre el "merccadeig i el canvi de cromos". 

"El vot a favor que donarem a l'Ajuntament -ha defensat- té a veure amb el que succeeix en aquesta cambra. No podem quedar al marge dels pressupostos del país, de la Generalitat". "Em felicito d'haver votat que no la setmana passada i expresso la meva convicció que avui fem bé en benefici de la ciutat i del país i amb la cara ben alta", ha afegit.

Finalment, Ernest Maragall també ha al·legat que "a Catalunya li convé més aquests pressupostos i en suport dels comuns que no pas quedar-se en la dependència d'altres estratègies o del que els socialistes podrien tractar de condicionar".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 electra, Barcelona, 23/11/2021 - 08:17

Ja es podria jubilar i dedicr-se a fer servei social, quasi te 80 anys, encara vol anar cobran del xollo?.

#13 Alberto, Alcorcón, 22/11/2021 - 18:37

Está claro que de los dos hermanos este era el más to n to.

#12 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 22/11/2021 - 17:20

Ernest Maragall, jubila't.

#11 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 22/11/2021 - 15:55

Ara que esta a la flor de la vida i amb un esplendoros futur per devant quan havia aconseguit que no el fesin jugarse la vida pujant un altre cop a una bicicleta malparida per promocionar la seva envejable lozania el volen tornar al sarcofag

Quina falta de respecte pels octogenaris

#10 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 22/11/2021 - 15:39

Patético y pitufo. Otro cono el Ribo pillar cada dia y al reservat del restaurant . Moral quinqui amb espardenyes.