Publicitat
Política · 15 d'Octubre de 2020. 13:36h.

Ernest Maragall veu "franquisme" a Espanya

L'alcaldable d'ERC va entrar a treballar a l'Ajuntament de Barcelona en ple franquisme

Ernest Maragall veu "franquisme" a Espanya

El regidor d’ERC, Ernest Maragall, durant l’homenatge a Lluís Companys, ha carregat contra el fet que l’Estat espanyol, a diferència d’altres estats com l’alemany o el francès, no s’hagi encara disculpat per aquella execució.

“Això mostra fins a quin punt aquest Estat, malgrat la Transició o precisament per com va ser, no ha fet net del franquisme”, ha assegurat.

“Les mateixes estructures judicials i militars que hi havien darrere de l’execució i la sentència de Companys d’alguna manera estan presents en sentències com les que fa un any va confirmar l’empresonament increïble i terrible dels nostres representants i líders polítics”, ha continuat el republicà.

Finalment, Maragall ha vinculat la figura de companys als conceptes de “llibertat i dignitat”, mentre que aquells que el van assassinar “eren la representació de la repressió, la injustícia i el terror d’estat”.

Ernest Maragall va entrar a treballar a l'Ajuntament de Barcelona als anys 60, en ple franquisme, amb José María Porcioles d'alcalde.

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#48 Tabarnés puro, Barcino, 17/10/2020 - 06:09

Ernest Maragall nos informa de que se ha mirado al espejo y se ha visto a sí mismo. Después de haber trabajado 15 años en el Ayuntamiento franquista de Barcelona quizá tendrían que haber hecho una revolución cultural tipo maoista y haber hecho 'net', purgado y reeducado a chaqueteros como el Tete. Nunca es tarde y pide purga. Hágase.

#47 Kropotkin, Bic, 16/10/2020 - 17:19

Yo veo franquismo en Papúa Nueva Guinea, pero solo los fines de semana... Jua, jua, jua,...

#46 luis, barcelona, 16/10/2020 - 12:23

Y yo veo que..... TENS PA ALS ULLS

#45 Mur, Barecelona, 16/10/2020 - 11:40

¿Tiene relevancia lo que opine un renegado chaquetero sin escrúpulos?

#44 Menjamela Grandi, Anapurna, 16/10/2020 - 10:15

Cataluña está a rebosar, empezando por ti, Tete.
Achacar a otros los defectos y vicios propios se llama proyección y los psicólogos lo tienen más que estudiado y tiene tratamiento.