Publicitat

La formació es podria veure abocada a presentar un concurs de creditors

ERO al PDECAT

La situació financera del PDECat després de quedar fora del Parlament a les eleccions del 14-F és complicada i, segons informa l'Ara, ha anunciat un nou expedient de regulació d'ocupació (ERO) als seus treballadors que afectaria tota la plantilla, unes divuit persones.

La formació vol negociar la reestructuració del deute amb els seus proveïdors, però tampoc descarta presentar un concurs de creditors a principis de l'any que ve -es beneficia de la moratòria concursal que hi ha vigent fins al 31 de desembre arran de la pandèmia-, però vol evitar dissoldre's.

Això no implicaria tancar el partit, l'objectiu és aguantar amb una mínima estructura fins a les pròximes eleccions municipals i els pròxims comicis al Parlament per utilitzar els drets electorals en cas que prosperi l'aliança del centredreta catalanista que està articulant Àngels Chacón.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Arnau, Barcelona, 27/10/2021 - 14:36

Amb la presentació del Concurs de Creditors culminarà la fantastica obra del liquidador oficial del clan, el tal Mas Gavarró, que te un curriculum extens amb les seves activitats de carregar-se una coalició, un partit, un pais i una desfeta colossal de la societat catalana trencada i profanada per les seva nefasta gestió i de la seva camarilla.

#3 Marcial Heredia, el circo de la tele, 27/10/2021 - 13:27

La política es como cualquier otro mercado: hay que ofrecer lo que el cliente – votante – quiere, o de lo contrario el cliente se buscará otra empresa – partido -. En un mercado maduro y menguante como el indepe, donde los productos que ofrecen los partidos son muy similares … la cosa está fotuda. Sobrervivir es complicado.

#2 josemiguel, El Prat de Llobregat, 27/10/2021 - 12:29

A trabajar,como todo hijo de vecino

#1 Drets electorals, Gironès monamour, 27/10/2021 - 10:53

Vol dir SUBVECIONS. és a dir: treus algun escò al parlament i apa, ja tens els calerons a la butxaca per anar fent. Ceretament la democràcia de partits ens consta un dineral, ja ni tan sols t'has d'escarrarssar a crear sigles, tant li font UPD, com NPI, com UPA, és igual, la questió és algun escò i oli en un llum.