Publicitat
Política · 21 de Desembre de 2014. 11:51h.

“És impossible que la CUP estigui en una llista amb Mas”

David Fernández veu “guerra freda” entre CiU i ERC

“És impossible que la CUP estigui en una llista amb Mas”

Mas i David Fernández

El diputat de la CUP, David Fernández, ha dit en una entrevista al Via lliure de RAC1 que “és impossible que la CUP estigui en una llista amb Artur Mas. El sobiranisme és plural”.

Sobre les negociacions entre Artur Mas i Junqueras, considera que “es una mena de guerra freda. És normal en moments decisius que neixin les tàctiques i els debats estèrils que estem vivint”. “No ens han dit res. Nosaltres som comparsa. Som espectadors externs”, ha indicat.
 
Pel que fa a Podem, creu que “el seu discurs s'ha anat refredant amb el pas del temps”. “La posició que suposa el dret a decidir des de les europees ha anat quedant enrere i han mantingut la posició de no dir res. També han modelat el discurs econòmic”. “Ens diuen esperem que guanyem nosaltres i us solucionarem el problema. No som un projecte subordinable”, ha indicat.
 
Fernàndez, que admet que “hi ha molt bon feedback amb Procés Constituent”, ha explicat que "molta gent m'ha demanat que continuï en les properes eleccions però forma part del debat democràtic i polític. No he dubtat mai. És una decisió col·lectiva i crec que és encertada"

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Carlos Gomez, BCN, 21/12/2014 - 16:22

Que ingenuidad. No se quiere enterar que esos dos se estan repartiendo hasta la vajilla y negociando quien se queda con los derechos de autor del saiente.
Alguien que siempre los ha desprecido no va a repartir nada con quien no pueda ofrecer nada.
Invita la familia Pujol.

#5 Alex, Cardedeu, 21/12/2014 - 15:33

Es una vergonya que tota la casta catalana..ara facin desinflar la il·lusió que tants catalans hem tingut durant uns quants anys sortint al carrer per reivindicar la nostre llibertat..Al final sou tots tan beneits...que com en Pasqual. ...Em passaré a PODEMOS.

#5.1 ambaixadorCAT, UK, 22/12/2014 - 17:57

#5

Alex,
votar podemos és votar per la mort del procés sobiranista i les aspiracions de Catalunya. És el que vols?

#4 Pere, bcn, 21/12/2014 - 13:47

CUP = Con Usted President. Por cierto, Fernandez, las CUP no, pero tu encantado tio. Anda ya¡¡¡¡

#3 valeri, bna, 21/12/2014 - 13:29

Molt lamentable tot plegat. Mentre nosaltres ens estem barallant, Podemos mobilitza grans gentades; l'espanyolisme va endavant. ANC sembla fa aigües. Quina pena. I, ERC nomes vol protagonism;e i com sempre en els moments clau del Pais, fent el ruc i sortint de dintre seu, l'esperit botibler. Indep.

#2 angelito, barcelona, 21/12/2014 - 12:42

Muy ilustrado lo del feedback.