Publicitat
Política · 28 de Maig de 2014. 12:20h.

"És indigne el que acaba de fer"

Espadaler retreu al PSC que qüestioni la dimissió de Manel Prat enmig de la crisi de Can Vies

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, troba "indigne" que el diputat del PSC, Ferran Pedret, hagi qüestionat durant la sessió de control al Parlament la decisió de Manel Prat de dimitir ahir com a director general dels Mossos d'Esquadra, “enmig de la crisi de Can Vies”.

El PSC ha aplaudit la dimissió de Prat, però ha lamentat que "s’equivoca en el moment". "Un director general de la policia no dimiteix en un moment de crisi com el que s'està produint als nostres barris”, ha afegit.

"No val tot per fer política. El que acaba de fer vostè amb la intervenció", li ha respost Espadaler durant la sessió de control al Govern. En al·lusió a Can Vies, el conseller ha dit que "si a dia d'avui el que cal justificar és la policia es té un problema molt greu com a societat i com a país".

El titular d’Interior ha elogiat la "lleialtat, rigor i lliurament" amb la qual ha exercit el seu càrrec el dimitit director dels Mossos d'Esquadra i ha insistit que se'n va per motius personals, i l'ha desvinculat així del cas Ester Quintana.

Finalment, ha apuntat que respecta la decisió de Manel Prat i ha destacat que fins als "últims segons" en els quals va exercir el càrrec va comptar amb el seu suport, però que no ha pogut fer altra cosa que respectar-li la decisió d'anar-se'n.

Ramon Espadaler
Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat