Publicitat

El PDECAT denuncia JxCat als jutjats per les sigles

És la guerra

El PDECAT ha demandat JxCat davant els tribunals per l'ús de les sigles, segons informe l''Ara'. El passat mes de juliol es va oficialitzar el canvi al registre de partits de la propietat de la marca JxCat i el PDECAT considera que el canvi es va fer de manera fraudulenta.

La setmana que ve se celebra una vista perquè el jutge decideixi si aplica mesures cautelars per suspendre l'ús de la marca per part dels partidaris de Puigdemont fins que es resolgui el fons de la qüestió.

Fonts del PDeCAT han explicat que els seus serveis jurídics han defensat la posició de el partit que el canvi de nom al registre es va fer de forma fraudulenta, com havia denunciat el president de la formació, David Bonvehí. Els demòcrates ja han comunicat a JxCat que emprendrien accions legals.

El punt de conflicte entre el PDeCAT i JxCat és com es va fer el canvi de nom. Inicialment, els titulars de JxCat eren treballadors de l'PDECAT, amb Laia Canet com a presidenta i dues persones més de el partit. Canet va ser qui va inscriure en el registre de partits la marca al 2017.

A principis de l'any 2020, els propers a Puigdemont van portar al notari un document en el qual Canet renunciava a les sigles, juntament amb una certificació que s'havia fet una assemblea telemàtica per canviar la direcció de el partit.

Els nous titulars, llavors, passaven a ser l'alcalde de Balenyà, Carles Valls, l'exmembre de la direcció del PDECAT Montserrat Morante, i l'exsecretària de l'ANC Irene Negre.

Però, segons defensa el PDECAT en la seva demanda, aquesta assemblea telemàtica no es va fer, explica l''Ara', que indica també que el partit justifica aquesta afirmació a través dels testimonis de dos treballadors del PDECAT que també constaven com a titulars de JxCat i que asseguren que no van ser convocats a l'assemblea.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#14 Decebut, bcn (tbn), 30/08/2020 - 22:19

I els Monty Python què opinen d'això???

#13 Marcial, Santa Coloma, 30/08/2020 - 11:26

Es desternillante. Se pelean por unas siglas. Unas siglas sin el pedegrí de una convergencia, por poner un ejemplo. Vivim de cataluña, vimDcat, propongo esas, se las regalo al tio karlas con todo el cariño del mundo. O vivim del cuento, que viene a ser lo mismo. Mira que fácil.

#12 Tabarnés puro, Barcino, 30/08/2020 - 08:30

Es lógico que se peleen por las siglas que mejor los definen: JxCash

#11 El Sifonet, Castello, 29/08/2020 - 21:27

Es que les gusta judicilializarlo todo, lo llevan en el ADN.

#11.1 Decebut, bcn (tbn), 31/08/2020 - 16:41

Son como los niños malcriados que se mofan de la maestra, pero si otro niño se mofa de ellos, van y se chivan a la maestra...

Todo muy infantil y muy entrañable si no fuera por lo que nos cuestan.

#10 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 29/08/2020 - 19:39

Tan be que anaven amb la Maripau, mossen Ballarin i el Filiprim quan l´Antiga Casa Pujol no tenia veleitats colpistes i nomes es dedicava a robar

Quins temps els de l´oasi de Pujol sense G.Civil ni Fiscalies Anticorrupcio obstinades en exterminarlos i celebraven amb joioses xocolatades al Pati dels Tarongers l´onomastica del patriarca del cártel