Publicitat
Política · 5 de Juliol de 2010. 14:32h.

"És la manifestació d'Òmnium o de Catalunya?"

Miquel Iceta: "si la senyera no pot presidir la manifestació estaríem en un problema"

El portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha assegurat que "si la senyera no pot presidir la mani -com va demanar el president de la Generalitat José Montilla- estaríem en un problema" i s'ha preguntat si "estem parlant de la manifestació d'Òmnium o de Catalunya?".

En aquest sentit, Iceta ha manifestat que "entre un lema o la senyera, millor la senyera" i ha afegit que "no em puc imaginar una manifestació unitària sense el símbol del país. El fet de que ens considerem orgullosos de la nostra nació és exibhir la nostra bandera".

Per últim, el portaveu del PSC ha mostrat "ple respecte a totes les pancartes i estelades" que hi puguin haver a la manifestació de dissabte. Però ha deixat clar que "no podem barallar-nos per la bandera del país".

Iceta, en una reivindicació de l'Estatut
Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#58 oscar, Reus, 07/07/2010 - 11:42

Iceta vol que sigui la manifstacio del psc-psoe per no quedar malament amb el catalanisme ( i perdre vots) pero no molestar als seus jefes de ferraz,
ja ho va dir alfonso guerra, " haran un poco de ruido y nada mas"
Es un cinic Sr. Iceta

#57 Oscar, Reus, 07/07/2010 - 11:27

Per favor Sr. Iceta, no ens prengui el pel. Voste es el que en la negociacio del estatut al parlament espanyol es va sentar al costat del psoe i no de la resta de diputats catalans. Ara va de defensor de catalunya, fisn qeu agafa l'AVE o el pont aeri.

#56 núria, BCN, 07/07/2010 - 08:49

No se si sento mes indignació o tristesa pel PSC. Nois, no ens volgueu pendre el pel... Us agradaria interpretar l'assistencia de la gent segons el vostre interès, anirem a la manifestació a reivindicar que sóm una nació i volem decidir us agradi o no!

#55 gerard, espluques, 06/07/2010 - 19:22

el que esta clar que sembla que no es, es la manifesta del psc, del montilla, de l'iceta i camarilla! per que hi van? de veritat, per que hi van?

#54 ccc, bcn, 06/07/2010 - 11:07

Be sr Iceta, ja van fer el cordó sanitari per aïllar al PP i vostè encantat, ara sembla que van per vostès. Ja ho deia en Brecht, a gaudir de la persecució