Publicitat
Política · 2 de Maig de 2014. 20:22h.

"És mentida que puguem quedar automàticament fora de la UE"

Terricabras creu que "molta gent vol ara la independència perquè qualsevol altra sortida és impossible"

"És mentida que puguem quedar automàticament fora de la UE"

Terricabras, durant l'acte (Foto: @erc_guixols)

El candidat d’Esquerra a les properes eleccions europees, Josep Maria Terricabras, ha assegurat que “és mentida que puguem quedar automàticament fora de la Unió Europea”.

Terricabras, en un acte aquest divendres a Sant Feliu de Guíxols, ha demanat una gran participació a les eleccions a l’Eurocambra perquè “son moments decisius pel país i és el moment de fer el pas endavant”.

També s’ha definit com un “independentista amb ganes de deixar de ser-ho” i ha considerat que “molta gent vol ara la independència perquè qualsevol altra sortida és impossible”.

“Si tenim el convenciment d'anar endavant aconseguirem la independència”, ha insistit el candidat abans de demanar als presents que es mirin “al mirall i pregunteu-vos: Em puc refiar de tu? Si la resposta és sí ja tenim el #SíSí del mirall i el nostre”.

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#53 BEJOTA, BCN, 04/05/2014 - 18:35

Los tratados lo dejan muy claro

Portazo de la UE al separatismo: Cataluña sería expulsada automáticamente

Bruselas evidencia las mentiras de los nacionalistas. "Siempre ha estado muy claro", Cataluña saldría de la UE, tal y como estipulan los tratados.

#52 BEJOTA, bcn, 04/05/2014 - 16:06

JA, JA...DE MOMENT, FLAMENCS I VALONS APARCAN L'INDEPENDENCIA PER SI DE CAS.

#50 hispano, hispania, 03/05/2014 - 18:43

como su propio nombre indica.........

#49 JC, Barcelona, 03/05/2014 - 17:58

Durao Barroso miente y Terricabras dice la verdad. Ese es el mensaje de ERC. Sólo alguien políticamente idiotizado puede tragàrselo.

#44 pedrorepublik, barcelona, 03/05/2014 - 13:30

Lo que es mentira es que tu puedas hacer un país con tus colegas automáticamente. Y que automáticamente y por la gracia del nacionalismo independentista te reconozcan como país automáticamente.
Automáticamente os podéis ir Maragall y tú a prendre pel cul!
Automáticamente.

#44.1 Arensivia, Collblanc, 03/05/2014 - 14:33

Automáticament no home, votant. Com es decideixen les coses a la teva republica, eh republik? Molt republicà no sembles xato. I sabeu que, tal com parleu en aquest xat tampoc sembleu europeus. Amb aquest mal rollo no convencereu ningú, només als rebotats tipus Cañas