Publicitat
Política · 1 de Desembre de 2021. 14:34h.

Es normalitza la presència del Rei a Catalunya

La CUP es queixa a Pere Aragonès

Es normalitza la presència del Rei a Catalunya

El diputat de la CUP, Carles Riera, durant la sessió de control al Parlament, ha preguntat a Pere Aragonès “per què el Govern avala la presència del Rei espanyol a Catalunya? Per què legitima Foment? Per què es normalitza amb la vostra presència?”.

Riera ha remarcat que “no volem que al nostre país es normalitzi la presència del Rei, i menys en actes que normalitzen la repressió o que consoliden el règim del 78 i el sistema d'opressió nacional”.

El dirigent anticapitalista ha demanat a Aragonès que no vaigi als actes del monarca a Catalunya: “us demanem que vostè i el seu Govern no ho facin. President, no reconegui Felip VI, no el legitimi compartint cap acte institucional”, ha insistit.

D’altra banda, també ha reclamat el boicot del Govern a Foment del Treball per ser “aquella patronal que es va negar a adherir-se al Pacte Nacional pel Dret a Decidir, i que es va oposar al referèndum de l’1 d’octubre”.

“És aquella entitat que va denunciar la vaga general convocada després de l’empresonament de mig Govern de Catalunya després de l’aplicació del 155”, ha recordat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#14 Marcial Heredia, el circo de la tele, 01/12/2021 - 20:12

El nene se hartó de las fabadas de lata, sopas de miso, quinoas, sándwichs de tofu y brik don simón que daban en las reuniones con la cup. No es tonto, sabe que en las cenas con la patronal y el rey vuelan los chuletones de kilo. ¿Qué hay de malo? Ahora es presidente y quiere comer acorde a su rango .

#13 David, Mataro, 01/12/2021 - 18:42

Con el futuro gobierno pp-vox os vais a hartar de rei, ejercito, policia nacional y guardia civil. Todo ello acompañado de mucha bandera nacional y mucho castellano. Va por ustedes !!!!

#12 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 01/12/2021 - 18:21

Menudo gilipollas. Te guste o no (y eso será así mientras no cambie la constitución) el Rey es el Jefe del Estado, y el Sr. Aragonés sólo es el "delegado" del Estado en Cataluña (si quieres llamarle presidente, pues que así sea) Y está ahí, gracias en parte a la constitución del 78 (como vosotros, que estais ahí gracias a ella) ¿El día 6

#11 Aladroque, Mastia, 01/12/2021 - 17:15

Anda Carlitos vete a cagar, tontarras.

#10 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 01/12/2021 - 16:53

Aquet parrac a on coy viu. Tot el día colocat i sense fotra brot.