Publicitat
Política · 15 de Maig de 2009. 13:41h.

"Es pensen que surt gratis insultar Catalunya?"

Bassas recorda a Espanya "mentides a la ràdio", "boicots", "règims militars" i "nens emmanillats"

"Es pensen que surt gratis insultar Catalunya?"

Antoni Bassas

El periodista de TV3, Antoni Bassas, ha denunciat en un article d'opinió a El Periódico, i en referència a la xiulada a l'himne espanyol, que "és intolerable que s'ho preguntin amb hipòcrita consternació els cínics, els que venen diaris i guanyen vots gràcies al negoci de la discòrdia".

"¿O és que es pensen que surt gratis insultar Catalunya i mentir sobre la seva realitat cada matí des de la ràdio, organitzar boicots contra productes catalans, o publicar fotos amb nens emmanillats? ¿Creuen de debò que els actes no tenen conseqüències? ¿I creuen que els pobles no tenen memòria?"

"Aquest himne va ser també el d'un règim militar que va robar-nos a tots la condició de ciutadans i que va perseguir la llengua i la cultura catalanes. Si de cas, demani'm silenci per respecte, però si us plau, recordi que les adhesiones inquebrantables són pròpies de les dictadures".

Publicitat
Publicitat

76 Comentaris

Publicitat
#76 valeri, calella, 18/05/2009 - 20:31

Jan (Barcelona). Sobra l´insult de mussol, però veig que per mes esforç de fitxar.te que fas, corrabores que viu dels nostres impostos amb aquesta afirmació del ens públic.

#75 Wasaman, Lleida, 17/05/2009 - 22:31

La unica adhesio inquebrantable que hi ha a Catalunya es al nacionalisme (catala, per suposat). Si no el que et toca, en el millor dels casos, es el despreci de personatges com el bassas, se titllat de fatxa, anticatala...un exemple de tolerancia!

#74 Lluís, Barcelona-Eixample, 17/05/2009 - 19:14

Aquest senyor l'any 1982 quan va fer la mili anava encara de franquista i de pilota dels jefes...

#73 sulfuro sulfuro, Barcelona, 17/05/2009 - 10:07

Insultar a Cat no debe salir gratis y recurrir al insulto siempre es muestra de pobreza intelectual y mala educación.
Desgraciadamente en Cat insultar a España,
a castellanos, andaluces, murcianos y no
afectos al catalanismo sale gratis total y se aplaude

#72 U.C, Castro.Urdiales, 17/05/2009 - 09:42

Hace años que me he independizado de Cataluña y si compro algo de allí es por equivocación. A ver cuando os haceis independientes vosotros y dejais de dar la paliza.