Publicitat
Política · 13 de Setembre de 2009. 18:33h.

"És una festa de la democràcia"

L'economista Elisenda Paluzie ha dit que "això demostra que no hi ha desafecció política"

L'economista Elisenda Paluzie ha assegurat que el referèndum d'autodeterminació d'Arenys "és  una festa de la democràcia. Està havent-hi moltíssima participació i això demostra que no hi ha desafecció política, el que hi ha són ganes de poder escollir lliurement".

En declaracions a e-notícies, ha dit que "tan de bo que hi hagi molts més pobles com el d'Arenys i que es convoquin referèndums d'autodeterminació arreu perquè això, el que indicarà, és que tard o d'hora des del Parlament de Catalunya es convoqui un referèndum d'autodeterminació".

Des de que el Parlament va rebutjar una inciciativa popular, "els dels moviment arenyenc per l'autodeterminació, just l'endemà que es digués que legalment el Parlament no podia convocar aquest referèndum van trobar aquesta escletxa legal per fer-ho des de la societat civil", ha dit.

En aquest sentit, ha assenyalat que "ja sabem que això té uns efectes que són consultius, però la manera en que ha reaccionat l'Estat espanyol demostra la importància que té".

Elisenda Paluzie
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Francesc, Barcelona, 14/09/2009 - 18:22

Totalment d'acord! És una festa de la democràcia. Això és democràcia! Preguntar a la gent és la grandesa de la democràcia.

#8 Pere, Girona, 14/09/2009 - 12:44

Aquesta, sr. Albert, és la Degana de la Facultat d'Economia de la Universitat de Barcelona. I vostè, qui és? D'on ha sortit? En quin país viu, que no la coneix? Llegeixi, senyor meu, que no li farà cap mal.

#7 Albert, Barcelona, 14/09/2009 - 00:06

Aquesta d\'on ha sortit? Darrerament s\'apunta a tots els saraus. Que vol, una poltrona?

#6 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA //*//, 13/09/2009 - 23:36

Adeu espanya !!!
Visca Catalunya lliure .
MARC-SABATES.COM

#5 Marc sabates, andorra, 13/09/2009 - 19:48

catalunya y madrid, son amics, anem junts per la nacio espanyola. no, laporta es enemic meu.

visca espanya y catalunya.
MARC-sabates.com

sabates president!