Publicitat
Política · 18 de Juny de 2020. 16:26h.

"És una llàstima la marxa de Girauta"

Álex Sàlmon, periodista: "Ciutadans i Arrimadas han perdut una persona interessant"

"És una llàstima la marxa de Girauta"

El periodista Álex Sàlmon ha afirmat que l'exdirigent de Ciutadans Juan Carlos Girauta "és un tipus molt interessant" i que aporta "molts bons processos d'idees". Sàlmon, que ha concedit aquest dimecres una entrevista a e-notícies, ha apuntat que, amb la marxa de Girauta del partit, "Ciutadans i Arrimadas han perdut una persona molt interessant".

"És una llàstima la marxa de Girauta perquè és un tipus molt interessant, que aporta molt bones idees, molt bons processos d'idees" ha lamentat Sàlmon. "Girauta processa les idees i al final conclou en una frase que resumeix la idea" ha exposat en l'entrevista. Sàlmon ha exposat a tall d'exemple que "quan jo el tenia d'articulista a El Mundo, construïa textos molt interessants, molt ben destil·lats".

"No sé si per amistat amb Rivera o perquè pensa que Sánchez és el pitjor del pitjor, però crec que Arrimadas i Ciutadans han perdut una persona interessant" ha dit.

"Juan Carlos va passar per deferents fases, va estar molt proper al PSC fa més de 30 anys, després al PP i després a Ciutadans però sempre ha defensat el sentit més francès d'Estat, de polític d'estat que entén que els nacionalismes serveixen ben poc" ha indicat. "És una llàstima per Ciutadans" ha conclòs.

Alex Sàlmon (Barcelona 1962) és periodista, membre de l'equip fundacional d'El Mundo. Director de El Mundo a Barcelona i col·labora amb La Vanguardia.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#12 Joan, Roquetes, 19/06/2020 - 15:16


El Girauta, i és el que penso, és el típic nacionalista espanyol, bastant de dretes, que es pensa que és molt liberal. És a més un individu bastant maleducat i xulesc. Crec, també, que, com diem a la meva comarca, "té un cop de ratera". En fi, com a persona no li desitjo res de dolent i espero que trobi remei als seus problems psicològics.

#11 Ramón, BCN, 19/06/2020 - 09:59

Arrimadas se está escorando peligrosamente hacia el PSOE, dado el pacto que tiene con Podemos, esta decisión de acercamiento de Arrimadas pocos lo entienden...si antes algunos se fueron de Cs porque hacía pactos con el PP, ahora resulta lo contrario...Cs se quedará sin la mejor gente porque no tiene un rumbo claro

#11.1 Pepe, Alacant, 19/06/2020 - 10:45

Arrimadas está buscando colocar en el PSOE, a lo que queda de su partido, antes que tener que disolverse sin conseguir ninguna contrapartida.

#11.2 EX ciudadano, Rellinars, 19/06/2020 - 18:01

Por algo le llamaban el veleta, a ésto se le llama disidencia controlada, captar a los desilusionados o engañados de otros partidos para qué? Para seguir igual que siempre, sin hacer nada. En éste paquete igual meto a Ciudadanos, que Vox, que Podemos que la Cup, todo mentira. Acuérdense de los abrazos de David Fernández de la Cup con Don Pujolone.

#10 Joanet, Bcn, 19/06/2020 - 08:54

Pere #7.1


T'equivoques. Si mai torna el feixisme, si és que mai se'n va anar, pel que jo dic a mi em perseguirien com un conill. En canvi a tu, pel que tu dius, aniries "como Pedro por su casa". Te n'adones qui és qui ?

#10.1 Pepe, Alacant, 19/06/2020 - 10:50

Si temes al fascismo, no pierdas de vista al comunismo, que se ha demostrado mucho más criminal y paranoico.

#9 Pere, Barcelona, 19/06/2020 - 07:56

No olvidemos que y quien hay detrás de ciudadanos, quizás visto en perspectiva no debió empezar en ese partido.

#8 No me diga, BcN, 18/06/2020 - 23:22

Interessant? !!!! La vida és massa curta com per dedicar ni dos minuts a llegir les coses del Girauta i les seves sortides de peu de porc. No és precisament la seva "literatura" la que t'emportaries a una illa deserta.

#8.1 Pere, Barcelona, 19/06/2020 - 07:59

La vida es así ni corta ni larga o las dos cosas.
Desde luego lo que sería imposible es coincidir no en una isla, en un banco y charlar con una mente enfermiza como la tuya so lazi