Publicitat
Política · 21 de Febrer de 2013. 10:01h.

Esbroncada del PSOE a Navarro

Jauregui considera que el líder del PSC està "fora de lloc"

Esbroncada del PSOE a Navarro

Navarro i Rubalcaba

Les declaracions del primer secretari del PSC, Pere Navarro, en què demanava l'abdicació del Rei en favor del Príncep Felip, han provocat una reacció de rebuig entre destacats membres del PSOE. Un d'aquests és l'exministre i actual diputat, Ramon Jauregui, que en declaracions a El Matí de Catalunya Ràdio s'ha mostrat molt crític.

"No crec que el rei se n'hagi d'anar. Crec que la declaració de Navarro és precipitada i fora de lloc", ha indicat, a més de remarcar que "no hi ha coincidència amb el que pensa Navarro, això ha creat malestar. Ens va sorprendre".

Jauregui ha afegit que el fet que a Twitter, durant la tarda, es parlés més de Navarro que del debat al Congrés "va ser el seu triomf". També l'històric dirigent Alfonso Guerra ha volgut deixar clar, en declaracions a Antena 3, que "a mi Pere Navarro no me representa".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 don Pelayo, Barcelona, 21/02/2013 - 14:29

Atención,Pere Navarro ya tiene claro el modelo de estado que quiere el PSC:
La República federal catalana confederada a la República del Reino de España federada... TOMA YA NAVARRO, ERES LA HOSTIA!!!
(lo peor es que encima hay gente que lo vota...)

#5 ERNENGDECASTEFA, murmansk, 21/02/2013 - 14:15

Per una vegada que diu algo de profit en NavarrU..els sociates ejpanyolistes li critiquen

#4 Sola, Girona, 21/02/2013 - 12:36

Per mi el més trist és que Navarro s'ha declarat felipista, monàrquic al capdavall. No té vergonya. Ai, si Pablo Iglesias aixequés el cap!

#3 joan, manresa, 21/02/2013 - 12:35

tinu)ser republicá i mantenir la monarquía..? o potser vol una monarquía federalista...??? Embolica que fa fort....,i tot axó dit en una trobada amb conferencia i dinar..,Sr.Navarro,axís no funcionan las cosas...,pro clar entenem aquest home,estar descolocat i busca l'aplaudiment popular.Malament

#2 joan, manresa, 21/02/2013 - 12:30

El Casal,12,25 h.--Ai Senyor...,pobre home. No sap com treure cap...,i quant el treu ,zassss...,Ep,i no creyem que no tingui algo de raó,pro la seva raó no es fruit de la inteligencia ,no.., es fruit d'un estirabot populista---ai, que en patirem d'aquets esquerdills..---,Com pot afirmar ser (cont