Publicitat
Política · 8 d'Octubre de 2019. 16:15h.

Esbroncada indepe al director d'un CAP

"Això és una punyetera colònia", "no et pots morir ni en català" i "metges amb ànim col·lonitzador"

Esbroncada indepe al director d'un CAP

El president de Catalunya Acció, Santiago Espot, acompanyat d'un grup de membres del Moviment Identitari Català (MIC), considerat 'ultra', es va presentar al CAP de les Corts on va esbroncar al director del centre arran d'un conflicte succeït amb una pacient. Segons expliquen, una metgessa es va negar a atendre aquesta pacient amb discapacitat psíquica en català, fet que va ser denunciat per la mare .

Això va provocar que Espot fes una crida a visitar aquest CAP, acció que finalment va dur a terme acompanyat dels esmentats membres del MIC. Allà van ser rebuts pel director del centre, que va tractar de defensar la seva professional i va negar que els fets es succeïssin tal i com els presentava Espot.


Segons es pot veure en el vídeo, que tant Espot com el MIC han penjat a les xarxes, els independentistes van mostrar la seva indignació. Espot, amb to de veu elevat, li va etzibar que "això és una punyetera colònia". "Aquí venen metges amb l'ànim del col·lonitzador", va afegir.

"Aquest és un país on no et pots morir ni en català", va lamentar Espot, a més de condemnar que "molts dels nostres avis catalanoparlants les últimes paraules que escoltaran seran en llengua castellana". "Els catalans som molt generosos, deixem que parlin en castellà, fixi's si en som de generosos! Però que ens humiliïn a casa nostra, com va fer aquesta metgessa, no ho tolerarem més! Això no es tornarà a repetir aquí, li asseguro!", va sentenciar.

Publicitat
Publicitat

99 Comentaris

Publicitat
#79 iñigo, castelló, 10/10/2019 - 17:28

¿Cómo se puede calificar a quien va acompañado de una horda a acosar por razón de su idioma, raza, sexo, etc? Pues eso.

#78 El Sifoner, Castelló, 09/10/2019 - 16:29

¿Porque tiene que tolerar el director de centro, que le hable en ese tono y en voz alta?. Esa es la educación de este elemento, se cree superior, es mas ¿porque tiene que obligar a nadie a hablar con un idioma en concreto?, ¿donde esta el derecho del ciudadano medico a hablar como le pase por los co.ones? ¿Quien paga manda, ya no hay derechos?

#77 Gregari, VNG, 09/10/2019 - 16:00

Está claro que en la Cataluña independiente, el triaje en los centros sanitarios sería por castas y no por enfermedades. A parte de la purga previa de todo el personal funcionario.

#76 Coque, El Centro de Tabarnia, 09/10/2019 - 13:16

Pero que quede perfectamente claro que los tolerantes , respetuosos y demócratas son ellos IRONIA ON

#75 Tirant, Begur, 09/10/2019 - 13:03

Com si el del CAP no tingués coses més importants a fer que parlar amb els brasses fanàtics