Publicitat
Política · 3 de Desembre de 2008. 15:46h.

Esbronquen Piqué a la Universitat de Madrid

Es va negar a parlar sobre els vols de la CIA

Esbronquen Piqué a la Universitat de Madrid

Piqué, amb Aznar

L'exministre Josep Piqué ha estat esbroncat i insultat per uns dos-cents estudiants a l'entrada d'un acte a la Universitat Complutense de Madrid, on ha eludit fer cap comentari sobre els vols de la CIA que van poder fer escala a Espanya durant l'etapa del Govern del PP.

Piqué ha acudit al campus de Somosaguas d'aquesta Universitat per pronunciar una conferència sobre la crisi econòmica, i a l'entrada del recinte universitari els estudiants el van rebre amb crits de "fora, fora!" i de "feixista!".

Els periodistes es van apropar fins a l'exministre d'Exteriors per preguntar-li pels presumptes vols de la CIA que, amb destinació a Guantánamo, van sobrevolar o van fer escala a Espanya durant el Govern de José María Aznar. Piqué no ha volgut respondre a aquestes preguntes i s'ha limitat a recordar que ara és una persona que forma part de l'empresa privada i que acudia a la Universitat en el marc d'un acte acadèmic. Així mateix, ha reiterat que no tenia res a dir en relació amb aquest assumpte.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Hug, Begur, 04/12/2008 - 00:07

Segur que an Josemari ansar no el va esbroncar . Aix? la politica.