Publicitat
Política · 15 d'Abril de 2009. 15:59h.

'Escabetxina' a l'AOC?

Directius propers al PSC deixen l'Administració Oberta, gestionada per Esquerra

'Escabetxina' a l'AOC?

Teresa Aragonès, amb Jaume Oliveras, responsable de l'AOC, en una imatge d'arxiu

L'àrea de noves tecnologies del Govern ha provocat friccions entre Esquerra i el PSC. Durant les darreres setmanes han deixat l'Administració Oberta de Catalunya (AOC) dos directius considerats propers al PSC, el subdirector, Lucio Villasol, que procedia de Localret, i el director de comunicació, Jordi del Río. També tres directius de l'Agència Catalana de Certificació: Jordi Macias, Francesc Oliveras, Nacho Olivella.

Fonts oficials del Departament de Governació -de qui depèn l'AOC- han desvinculat la seva marxa a motius polítics: "Totes aquestes persones van deixar els llocs que ocupaven al consorci AOC o l'agència Catcert amb acords mutus per desenvolupar altres projectes professionals, uns a altres llocs de l'administració i altres en l'empresa privada".

En canvi, fonts properes al PSC consideren que hi ha hagut una 'escabetxina' de directius propers a aquest partit. "Esquerra ha fet neteja a l'AOC", han afirmat. ERC i el PSC, de fet, ja van viure un soterrat enfrontament a la primera legislatura pel control de l'àrea de telecomunicacions i noves tecnologies que, pel Pacte del Tinell, corresponia a ERC. Esquerra va considerar que l'aleshores secretari del Govern, Ernest Maragall, volia fer dependre internet de Presidència, que òbviament era en mans del PSC.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 psc, castellbisbal, 16/04/2009 - 13:33

En Lucio Villasol va deixar l'AOC, fa mes d'un any. JMacies va crearse una empresa, NOlivella (millor Alamillo) cap al CTTI,...... fa mesos
Potser documentat millor, no? Quin interes hi ha en donar info erronea?

#5 ccc, bcn, 16/04/2009 - 10:45

el problema és q aquesta és al forma de treballar del polítics, no importa la valua del personal si no la seva fidelitat al líder. De forma q la gestió és pitjor i paguem les conseqüencies els ciutadans

#4 kim, hospi, 16/04/2009 - 09:28

Ara el PSC es queixa de que ERC fa lo mateix que fan ells a totarreu, recordem en Bassas o mitja plantilla de Catradio o TV3 o en Joan Ferran = Mr. Crosta espanyola. "Piensa el LADRÓN que todos son de su condición".

#3 Gilbert, Barcelona, 15/04/2009 - 21:49

Conec el cas directament i el que diu el PSC almenys en el que respecta a 2 dels noms que s'indiquen és totalment FALS. Els altres no ho sé.

#2 Fran, Ripollès, 15/04/2009 - 19:27

Collons, cesc, si ERC s'enfronta al PSC, és per les poltrones. I si no ho fa, és per les poltrones... Hasde fer Yoga i prendre molta fibra. Només et faltava dir que ets un exvotant d'ERc (notis el detall de posar la C en minúscula). Vinga ànims.