Política · 18 de Desembre de 2015. 18:33h.

Escarnis de la PAH l'últim dia

Rivera diu que “és sospitós i rar que vagin a tots els partits menys a Podem”

Escarnis de la PAH l'últim dia

Imatge de l'escarni a C's (Foto: PAH Barcelona)

Una dotzena de membres de la Plataforma Afectats per la Hipoteca - la PAH - han intentat fer un escarni els candidats de Ciutadans i del PSOE durant el darrer dia de campanya a Barcelona. Albert Rivera i Pedro Sánchez han participat en dos actes diferents a l’hotel Palace. Abans d’entrar a l’establiment, els activistes els esperaven a l’entrada principal. Tant Rivera com Sánchez els han esquivat entrant per portes secundàries.

El cap de llista de Ciutadans ha afirmat que “és sospitós i rar que vagin a tots els partits menys a Podem” i ha recordat que Ada Colau va ser el primer cap visible de la PAH. Rivera també s’ha mostrat “sorprès” i ha afirmat que  C's va ser "el primer partit que va defensar la dació en pagament" i ha "incorporat" al seu programa diverses reivindicacions de la PAH.

Els participants de l’escarni portaven uns cartells gegants amb el número “5” en referència a les cinc mesures que demanen als partits polítics. Tot i que avui li han reclamat a Pedro Sánchez, el PSOE va anunciar fa dos dies via twitter que les cinc reclamacions estaven incloses dins del programa electoral dels socialistes. 

Imatge del tuit del PSOE on dóna suport a les mesures de la PAH

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#2 A otro perro, con ese hueso a ver vuestras facturas, 18/12/2015 - 23:19

La PAH está teledirigida por chonis con ansias de poder y eso si que es una mala noticia. Porque entre inmigrantes descolocados y otros pidiendo justicia social
http://www.cronicaglobal.com/es/notices/2015/12/pisarello-cambia-la-tarjeta-de-credito-por-la-de-visita-para-pagar-las-comidas-29949.php

#1 Carles Ortí, Barcelona, 18/12/2015 - 19:45

Algú em pot dir per què la PAH no actua a les seus de CDC, ERC, Podem o Unió.

Curiós, oi?
Qui envia aquesta colla?
Per què juguen amb una situació tan dramàtica i desesperada?

#1.1 Pere, Barcelona, 18/12/2015 - 20:49

Vaja bon catala estas fet Carles. Plas plas

#1.2 Hector, Bcn, 19/12/2015 - 08:49

Vana a per aquells que fan que un banc sigui mes important que la familia que van estafar amb la peomesa de que esto solo sube! Ganaras dinerho hipotecando! Aham... Oues contra ellos.