Publicitat
Política · 23 de Febrer de 2020. 11:40h.

Escissió a Esquerra

“Independentistes d’esquerra” marxen amb Puigdemont

Escissió a Esquerra

L’alcalde de Montblanc i ex dirigent d’ERC, Josep Andreu, lidera el nou moviment “Independentistes d’esquerra” que reivindica el referèndum de l’1 d’octubre de 2017 i la fidelitat a l’expresident Puigdemont. El moviment celebrarà una assemblea el proper 29 de març.

A més d’Andreu, en aquest moviment també hi és Jordi Romeva, pare de l’exconseller Raül Romeva, que ha reclamat que els polítics presos cedeixin el lideratge del procés als exiliats.

També hi són, entre d’altres,l’exeurodiputat d’ERC Bernat Joan, l’exconseller de la Generalitat Carles Solà, l’exdiputat del PSC Ignasi Carnicer, l’exdiputat de la CUP Julià de Jòdar, el filòleg del grup Koiné Josep Ferrer, l’exvicepresident de l’ANC Jaume Marfany, el president d’Estat Català Jordi Miró, l’exregidor d’ERC Jordi Pessarrodona o l’exrectora de la UOC Imma Tubella.

En un manifest, reivindiquen que “el president Carles Puigdemont simbolitza la persistència del compromís col·lectiu amb la causa de la independència, i el Consell per la República n'és l'expressió institucional embrionària”.

“Però manca una entesa organitzativa que articuli i superi les actualment existents, que projecti la seva acció unitària internacionalment i que impulsi el suport dels connacionals de la resta dels Països Catalans i dels demòcrates d’arreu Europa i el món, amb solidaritat mútua”, adverteixen.

“Els sotasignats, homes i dones amb trajectòries diverses, d'esquerres i independentistes, volem contribuir col·lectivament a la conformació del projecte emergent d'alliberament nacional que consolidi i complementi la línia d'actuació que menen Carles Puigdemont, Toni Comín, Clara Ponsatí i el Consell per la República”, conclouen.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#20 FRAN BCN, BCN, 24/02/2020 - 14:32

Els fanatics, Dios los cria i.......

#19 Jacint, Viladecans, 24/02/2020 - 08:40

empleos, el poco desgaste psicológico de sus empleos y seguro que requisitos básicos al tener enchufe, contactos, etc... estoy plenamente convencido.
Lo malo no es que ellos se vayan con Puigdemont, lo malo es la desafección que crean al considerar muchos votantes, como la reserva espiritual catalana, que carece de valores salvo la poltrona.

#18 Jacint, Viladecans, 24/02/2020 - 08:38

bien comido salvo que aquello que dicen que es más fácil saltarlo que abrazarlo, el sabrá lo que come, lo que no come y a que se debe su poco, medio o gran peso. No político, en kilogramos de carne y líquido.
Aquí todo el mundo es muy de izquierdas pero viven como marajás muchos de los nombrados y nombradas, por el poco desgaste físico de sus

#17 Jacint, Viladecans, 24/02/2020 - 08:37

Yo no sé si me lo publicaréis entiendo que esto es un negocio y a veces consideráis que somos haters, skaters, buscones, casaderas, vividores, políticas, para mantener a salvo la espalda y poder mover la pelvis a la mínima ocasión.
Yo no dudo que el señor de la foto sepa mucho por su gran capacidad craneal y apenas cuello.
Se le ve bien vestido

#16 Fer, BCN, 24/02/2020 - 00:09

"Y dos Huevos duros"....Jajajajajajajaja