Publicitat
Política · 7 de Febrer de 2016. 10:10h.

Escissió a la CUP

Corrent Roig deixa la formació pel pacte amb Junts pel Sí

Escissió a la CUP

Imatge d'arxiu de la CUP

L'organització Corrent Roig ha abandonat la CUP-Crida Constituent perquè no comparteix el pacte amb Junts pel Sí i ho ha posat de manifest durant el Consell Polític i el Grup d'Acció Parlamentària (GAP) de la CUP celebrats a Torredembarra.

Corrent Roig, segons el comunicat de la formació anticapitalista, deixa la CUP perquè “no comparteix el pacte d'investidura amb Junts pel Sí”. Els cupaires els han donat “les gràcies per tota la feina feta” i, tot i lamentar la decisió, s'ha considerat “perfectament legitima”.

La formació desitja tornar-se a "trobar properament en el camí" amb Corrent Roig. "Potser no podrem anar de la mà a les institucions, però no renunciarem a anar-hi a les places. Aquests 18 mesos comportaran contradiccions, i l'èxit o no de l'aposta dependrà de tota la feina que la CUP amb el moviment popular arribin a fer per omplir de sentit social i democràtic la ruptura i el procés constituent”, ha exposat.

El Consell Polític i al GAP -on hi havia els 57 representants de les 13 territorials i els 11 de les organitzacions de la Crida Constituent- ha servit per ratificar les decisions que la CUP-CC ha pres durant els darrers tres mesos.

Finalment, la formació anticapitalista ha valorat estudiar “com millorar els seus processos de decisió, tot i que ha reafirmat el valor del assemblearisme sobretot en situacions polítiques excepcionals”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#18 Ugh, El paso, 08/02/2016 - 18:02

Vaja noms qu'es posen aquesta trepa, Corrent roig, sembla més aviat l nom d'un cap dels indis Navajos. Ben mirat dona un cert regust exòtic. Podríen crear escola, tindríem l'Aguila calva Romeva, l'Ull de voltor Oriol, Capgros del Rio Grande Sanches, Conilla estorrofada Forcadell, etc.

#17 Mercè, Barcelona, 08/02/2016 - 14:57

Com m'agrada que es vagin fraccionant. hehehe.

#16 Marc3, Barcelona, 07/02/2016 - 23:13

no els trobarà a faltar ningú aquests del corrent vermellot o com es diguin, ni a casa seva els coneixien fins avui que han tingut el seu minut de glòria. apa adéu, quan us desintegreu ningú se n'assabentarà

#15 antman, barcelona, 07/02/2016 - 21:56

La cup ha mort. Nomes queden uns quants rapinyaires cobrant un bon sou al parlament per dir si a tot el que digui el seu senyoret puigdemont. Descansi en pau

#13 Isabeleta, Ripoll, 07/02/2016 - 18:41

El pla de xoc social era el repartiment de càrrecs i els sous de la Forcadell o en Puigdemont, per posar un exemple ???
Ho veieu com us han donat per tots costats ???
Heu perdut tota credibilitat. Aneu a destrossar mobiliari urbà que es lo vostre...