Publicitat
Política · 22 de Gener de 2014. 11:27h.

'Escissió' de facto al PSC

El PSC deixa els crítics fora de la reunió de grup i els envia al 'galliner' del Parlament

'Escissió' de facto al PSC

Ventura, Geli i Elena, al costat de Matías Alonso (C's)

Els tres diputats crítics del PSC estan a l'espera de la seva sanció, però les relacions estan sota mínims. Marina Geli, Joan Ignasi Elena i Núria Ventura no han participat en la reunió del grup parlamentari previ al ple d'avui.

Fonts properes a aquest sector han explicat a e-notícies que se'ls ha vetat l'entrada mentre que fonts de la direcció ho han negat, però se'ls va deixar veure la conveniència de no assistir-hi.

El PSC, d'altra banda, els ha situat al final de l'hemicicle, a la penúltima filera, apartats del grup socialista i al costat dels diputats de Ciutadans. Els tres diputats se n'han assabentat abans de l'inici del ple.

Aquesta decisió arriba després que la direcció del grup parlamentari del PSC suspengués els tres diputats dels "càrrecs que ostenten en representació del grup parlamentari" i serà la comissió de garanties del partit qui decidirà si els expulsa o no.

La direcció del PSC segueix considerant que els tres diputats haurien de renunciar a l'escó com ho va fer l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, abans de la votació del 16 de gener.  Aquest escenari permetria al PSC conservar els seus 20 diputats i evitar quedar relegat a quarta força del Parlament. 

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#25 ambaixadorCAT, Bristol, Figueres, 23/01/2014 - 13:01

espero que els votants del PSC analitzin les maniobres d'aquest partit, i com han enganyat a tot l'electorat al prometre que s'abstindrien en el referent a la consulta i finalment votar en contra.. però es clar, només són el PSOE de Catalunya, què en pots esperar?

#24 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 22/01/2014 - 23:54

El temps els donarà la raó i posarà al Navarro al lloc que li correspòn: votant contra la immersió en català. Aquest PSC encara ens ha de sorpendre amb la tolerància del seu "Federalisme".

#23 nicaraguo, nicaragua, 22/01/2014 - 21:26

Mejor que no vayan a las reuniones: se chivan de todo a ERC.

#22 marc, Mataro, 22/01/2014 - 18:53

sembla un col · legi de pago

#21 Laughter, L'H, 22/01/2014 - 18:31

Y es que NO HAY MAL QUE POR BIEN NO VENGA. Este merdé separatista en el que estamos metidos va a servir para poder visualizar de forma nítida la cantidad de burgueses independentistas que había infiltrados en el PSC, parasitando y viviendo del voto PSOE obrero españolista del cinturón metropolitano

#21.1 ambaixadorCAT, Bristol, Figueres, 23/01/2014 - 12:57

interessant que qualifiquis als independentistes de burgesos... segons tu, deixar-se robar és d'obrers? Tan odi els hi tens?