Publicitat
Política · 15 d'Abril de 2010. 21:36h.

Escòcia dóna suport a les consultes

Un ministre diu que el procés sobiranista és "contagiós dins de Catalunya, però també fora"

Escòcia dóna suport a les consultes

Anna Arqué, amb Jim Mather, durant la seva visita a Escòcia

Una delegació de la Coordinadora Nacional per la Consulta sobre la independència s'ha reunit amb el primer ministre d'Escòcia, Alex Salmond, per explicar-li la consulta del 25 d'abril i la iniciativa popular per convocar un referèndum oficial sobre la independència de Catalunya.

La responsable de relacions internacionals, Anna Arqué, i Marc Gafarot, també han parlat amb el ministre d'Indústria, Energia i Turisme, Jim Mather, qui ha indicat que "el procés de la consulta sobre la independència és contagiós dins de Catalunya, però també fora de les fronteres de Catalunya. Genuïna, total i plena admiració per a la gent, el poble de Catalunya, per posar-se dempeus i fer possible aquest procés", ha afegit.

La visita s'ha completat amb una trobada amb un grup de diputats de l'SNP. Bill Kidd ha assegurat que "el dret d'autodeterminació és un dret fonamental i dono total suport al poble català que està portant a terme aquest procés de la consulta sobre la independència".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Pau, barcelona, 16/04/2010 - 18:06

com a minim els escocesos estan reconeguts com a nacio. Aqui no, aqui "todos espanoles", xk als castellans els hi don la gana, a cagar a la via home! catala i orgullós

#12 esteve, madrid, 16/04/2010 - 14:01

Tranquilo Joan, a Kropotkin todavia le falta mucho para igualar a Marc Sabates.
Ese si que es un fenomeno...del frikismo independentista.

#11 Fran, Llinars, 16/04/2010 - 12:28

Pero aquet escoces ja ha vist el % d participacio i d´interes d´aquetes consultes?El poble catala ha passat olimpicament,no aixi el poble catalanista,q es diferent,i s´ha pait q son minoria.

#10 quimu, Köln, 16/04/2010 - 09:32

va sí,,, Kropotkin!! et trobem a faltar!! JUA JUA JUA JUACH AHCGH (deu ser que estossega, pobret)

#9 Borja, Vilafranca, 16/04/2010 - 08:24

Jo optava perquè Catalunya tingués el mateix grau d'autogovern d'Escòcia (que vindria a ser el de l'ajuntament de Logronyo).

Au, salut!