Publicitat
Política · 12 d'Octubre de 2021. 18:58h.

Escoles religioses que segreguen per sexe es queden sense concert

La majoria són de l'Opus

Escoles religioses que segreguen per sexe es queden sense concert

El Govern ha anunciat aquest dimarts que no renovarà el concert a les escoles que segreguen per sexe. "Al segle XXI no hi pot haver cap finançament públic per a escoles que continuen separant nens i nenes a les aules. La segregació augmenta els estereotips i legitima el sexisme", ha explicat el conseller d'Educació, Josep González-Cambray.

La mesura afectarà a més d'una desena d'escoles, la majoria d'elles pertanyents a l'òrbita de l'Opus Dei. Aquesta decisió afectarà tres cicles educatius: l'infantil, l'ESO i el postobligatori -el batxillerat i la formació professional-.

"Volem escoles lliures de qualsevol mena de discriminació, per això el Govern no renovarà el concert als centres educatius que continuen separant nens i nenes", ha manifestat el president del Govern, Pere Aragonès a Twitter.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Eldelpáramo , Madrid, 13/10/2021 - 16:19

Fenomenal… así solo los q se puedan permitir un privado podrán optar por la educación diferenciada. La clase media que paga impuestos que se jo.da con lo que prefieren otros para sus hijos. Hermanos catalanes, lo siento por vosotros, lástima de comunidad autónoma. En Madrid tenemos a Ayuso. Seríais bienvenidos. Pobres los que no pueden escapar

#3 pepe, andorra, 13/10/2021 - 13:25

oiga, eso es si es obligatorio, pero si una persona, voluntariamente, desea estar separado, no veo donde esta el problema. Ahora bien, espero q hagan lo mismo en las sinagogas y mezquitas, pq ahi, la discriminacion es brutal, solo hay q plantarse un rato delante de una mezquita para verlo con claridad. En fin, Cataluña sera cristiana o no sera.

#2 C, Vilassar de Mar, 12/10/2021 - 21:38

Josep G Cambray. Anàlisi del nom:
-Quan el 1er cognom sigui castellà, s'afegirà el 2on si és català.

- Si el 1er és castellà i el 2on també, però no acaba en EZ, es podran dir els 2.

- Si el 1er és català no s'afegirà el 2on si és castellà. Només, s'afegirà el 2on, si ve de gust i si és català.

#1 Esteban, Tarragona, 12/10/2021 - 20:15

Cuando los del govern vayan a la cerdanya o a platja d aro les van a tirar piedras. Jajajajajaja