Publicitat
Política · 14 de Desembre de 2012. 14:02h.

"Eso de que se va contra una lengua es falso"

Rajoy afirma que "estamos muy orgullosos de todas las lenguas que hay en nuestro país"

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha negat que l'esborrany de la reforma educativa que ha presentat el ministre d'Educació, José Ignació Wert, vagi contra el català.

"Això que es va contra una llengua és fals", ha manifestat durant la roda de premsa que ha ofert per la clausura de la cimera europea. "Estem molt orgullosos de totes les llengües que hi ha al nostre país", ha expressat.

Rajoy ha descartat que es plantegi el relleu de Wert al capdavant del Ministeri i ha dit que "el ministre ha parlat amb tothom, però és clar, hi ha gent amb qui és més fàcil parlar, hi ha gent amb més voluntat d'arribar a un acord i hi ha gent que el que entén per parlar és que s'accepti el que ell digui o que no es canviï res".

En aquest sentit, ha afegit que "així és molt difícil fer les coses. Hi ha hagut molt de diàleg, continuarà havent-hi i estem disposats a buscar una fórmula que permeti a la gent exercir els seus drets individuals".

Rajoy, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

62 Comentaris

Publicitat
#32 Mesalina, Gava, 15/12/2012 - 10:35

Per això el PP va prohibir les emissions de TV3 a València, per això no es pot parlar el Català al Parlament on suposadament ens representa a tots, per això ens equipareu al Nazis cada dos per tres, per això que feu tot el possible per votar contra el català a Europa..perquè no anue contra el català

#32.1 zampador, Vallladolid, 15/12/2012 - 22:28

Sí, es más, han prohibido las emisiones de telemadrid en Castilla y León para atacar al idioma madrileño. Claro y obligan que se hable en el parlamento, de todos, en el idioma que no solo entienden algunos. Qué tíos, qué rebuscados...

#31 Eduard Punxet, Reus, 15/12/2012 - 08:14

Si n'està tant orgullós, perquè diuen "Lengua española" per referir-se tan sols a una de les llengües d'espanyistan. De l'anglès, al regne unit, no en diuen Rgneunidès.
Per als no castellanoparlants és un insult i un intent d'etnocidi.

A mi m'és igual, votaré SI, i avall.

#31.1 zampador, Valladolid, 15/12/2012 - 18:21

art.9.2: El castellano es la lengua española oficial del Estado... Toma etnocidio. Internacionalmente se la conoce como español. Si le preguntas a un argentino que habla, te dirá español, si le dices que castellano... se parte de risa. Y si le dices: o dices castellano o eres catalanófobo...

#30 María Jesus, Barcelona, 15/12/2012 - 08:12

La NASA lo tendría muy fácil si Cataluña fuese un planeta: sólo hay que leer los comentarios de este periódico para darse cuenta de que aquí no hay vida nacionalista inteligente.

#30.1 Daniel, Barcelona, 15/12/2012 - 17:26

Hi estic d'acord, especialment pel teu comentari

#29 Roger, L'H, 15/12/2012 - 03:04

Nomes li falta dir k va afavor del catala.el voler imposar un model educatiu desde madrid uniforme per tot espanya es un disbarat. Portem 35 anys de democracia i 7 models educatius... Posarne un de nou sense cap consens vol dir k akesta llei viura nomes mentres el pp tingui majoria... Ja ni ha prou.

#28 Tomppa, Sabadell, 15/12/2012 - 00:55

Diu un home patètic que no sap ni parlar llengua propi de Galícia ... Rajoy es una fatxa qui no parla i punt.