Publicitat
Política · 14 d'Agost de 2015. 14:12h.

Espadaler acusa Colau de “laxitud” amb els top manta

“Només cal circular per determinades estacions de metro i Ferrocarils”

Espadaler acusa Colau de “laxitud” amb els top manta

Ramon Espadaler, durant la roda de premsa

El candidat d’Unió a la Generalitat, Ramon Espadaler, ha criticat la “laxitud” de les actuacions policials per ordre de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, per combatre el top manta.

“Que no es relaxi com hem vist a Barcelona perquè quan es menysté l’actuació policial i quan és criminalitza sistemàticament, generem un problema major” ha assegurat l’exconseller d’Interior.

“Només cal circular per determinades estacions de metro i Ferrocarils” i “relaxar l’actuació de la policia no és la solució, és l’agreujament del problema”, ha afegit.

Els demòcrata-cristians han manifestat la seva confiança i el seu “suport explícit clar i nítid cap a les actuacions dels jutges i els cossos policials” i ha insistit que estan “lluny de la laxitud d’aquest problema”.

Per UDC, s’ha de combatre el fenomen del top manta perquè “situa a les persones més febles en l’explotació de màfies”, “pel frau fiscal i competència deslleial del petit comerç que representa”, per la seguretat dels consumidors en relació als controls de sanitat i qualitat, i finalment “pels drets de la propietat intel·lectual”.

En aquest sentit, ha fet una apel·lació a la responsabilitat de les persones que compren aquests productes.

En relació a la proposta de la reforma constitucional, el candidat a la Generalitat ha opinat que “són jocs d’artifici entre el PSOE i el PP” per distreure l’opinió pública i ha lamentat “la incapacitat del PSC per persuadir els seus co-regionals a nivell d’Estat perquè accepti el reconeixement nacional de Catalunya o un pacte fiscal”.

“Si la reforma del PP implica emmordassar i tancar el règim competencial de Catalunya, estem als antípodes”, ha declarat.

D’altra banda, ha valorat “positivament les formes del nou ministre d’Educació” per congelar el real decret d’educació Lomce, és a dir, la revàlida d’ESO i Batxillerat.

Espadaler manté el seu compromís “en la voluntat de derogar la Lomce” i ha demanat al ministre d’Educació “diàleg amb les comunitats autònomes”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Joan, Terrassa, 15/08/2015 - 10:36

Que ens hem begut l'enteniment, Sr. Espadaler? És de sentit comú q els q venen productes falsificats no poden fer competència deslleial (regulada per llei) als botiguers que paguen tota mena d'impostos. Ja n'hi ha prou d'impostura! Que no ho veuen, els polítics, que no ens mamem el dit?

#2 jaume, bcn, 14/08/2015 - 18:45

Cuando los manteros se den cuenta de la competencia, desleal claro, que para ellos es el corte ingles organizaran un salou y lo quemaran.....y luego lo ocuparan claro....fuera el corte ingles¡¡¡¡¡....fuera el corte ingles¡¡¡¡¡

#1 Carlos Gomez, Bcn, 14/08/2015 - 17:50

Aquest home s´ha tornat boig o ha pres masa el sol.
A la seva edat diu que ha començat a anar en metro i que fins i tot ja agafa el tren.
La de desgracies que esta provocant tot aixo del pruses.

#1.1 total, Barcelona, 15/08/2015 - 01:48

Ja, ja, ja