Publicitat
Política · 3 de Setembre de 2015. 16:42h.

Espadaler acusa Mas de "falta de respecte"

Per situar Unió "amb el no"

Espadaler acusa Mas de "falta de respecte"

Una imatge d'Espadaler durant una visita a Reus (Foto: Unió)

El candidat d’Unió a les eleccions del 27-S, Ramon Espadaler, ha acusat al president de la Generalitat, Artur Mas de “falta de respecte” per situar “aquells que no el votaran a ell amb el no”.

“Ens sembla una falta de respecte per als electors i per a la diversitat de parers que hi ha a Catalunya, una pèrdua de qualitat democràtica, i són d'un simplisme empobridor”, ha apuntat.

Espadaler, durant una visita a Reus, ha afirmat que “un vot a favor d'Unió és un vot a favor de la consulta, de l'estabilitat, del seny, del diàleg, de la defensa de la unitat de la llengua i de l'economia productiva. És un vot molt diferent al vot d'altres formacions que tampoc coincideixen amb el que pugui defensar Junts pel Sí”.

A més, ha afegit que “creiem que ens hauríem de respectar una mica més, perquè cada vegada que plantegem les coses d'aquesta manera qui perd és Catalunya. Catalunya és plural i diversa. Totes les sensibilitats i formacions polítiques tenim el nostre dret a defensar aquells programes que considerem oportuns: coincideixin amb més o menys grau amb els programes dels altres”.

El secretari general del comitè de govern ha lamentat que es vulgui “pretendre ubicar-te i gestionar els vots dels altres, ubicant-lo en un lloc determinat, ens sembla empobridor des d'una perspectiva de qualitat democràtica i una falta de respecte als electors. Jugar al frontisme només pot contribuir a la divisió del país”.

En aquest sentit, segons el candidat d’Unió el fet que es presentin set forces polítiques en aquestes eleccions ja denota que no es pot reduir amb el “simplisme” del “amb mi o contra mi’”. “Unió està a favor de Catalunya. No volem dividir Catalunya perquè ens necessitem els uns i els altres per treure aquest país de l'atzucac en què s'ha situat", ha remarcat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#4 Carlos Gomez, Bcn, 03/09/2015 - 20:17

I ara gosa dir.ho ??
El pujolisme del que ell i tants dels seus confrares ha visctut molt i molt be, i no tants sols politcament, sempre ha sigut aixo.
Nepotisme, despotisme, despreci , arrogancia i superbia sempre ha estat l´emblema d´aquest sindicat del crim i del que ell ara comença a saber com s

#4.1 Pope, BCN, 04/09/2015 - 19:05

#4

Com a detractor del sindicat del crim t?aconsello que des de Catalunya miris a tota Espanya i trobaràs un excel?lent argument per una novel?la negra. Aquest sindicat, des de el temps de la dictadura, està arrelat a totes les estructures polítiques. La corrupció és la gangrena d'Espanya.

#3 anna, Barcelona, 03/09/2015 - 18:14

Unió és, com ICV, ni sí ni no sinó tot el contrari: unes condicions, un acord, amb temps i paciència i anar fent tot esperant temps millors i polítics diferents a Espanya que tinguin a bé concedir-nos unes quantes molles més. O sigui no a la independència.

#2 Bcn, Barcelona, 03/09/2015 - 17:23

El "senyor" Mas i companyia fa molt de temps que no tenen respecte per res.Al més pur estil dictatorial no tenen respecte ni amb la història de Catalunya adaptant-la a les seves necessitats.Així que no m'extranya...

#2.1 Hector, Bcn, 03/09/2015 - 20:13

Com aquells que neguen que en la corona, es referian a cat com a regne (llibre dels feits, copia de 1300 que pots llegir online a la pagina de la biblio cervantes) o que no era independent (periode posterior a estar amb frança i abans d'unificarse amb arago). Seguim parlant?

#2.2 Bcn, Barcelona, 03/09/2015 - 23:57

"Se fa saber á tots (...) que la deplorable infelicitat de esta ciutat, en què avuy resideix la llibertat de tot lo Principat y de toda Espanya (...) á fi de derramar gloriosament seva sang y vida, per son Rey, per son honor, per la patria y per la llibertat de tota Espanya".
Rafael de Casanova.

#1 Pere Prats, Sants, 03/09/2015 - 17:22

Hi ha partits que sembla que per ells no passi el temps, Unió no ha avançat de les eleccions del 2012 on el que es decidia es si es feia o no la consulta, ara ja no es decideix això sinó que es fa la consulta que es va prohibir, per tant es tracta de decidir Si o No a la Independència, Unió vol NO.