Publicitat
Política · 25 de Juny de 2013. 22:30h.

Espadaler afirma que els Mossos són un referent per a "la construcció nacional"

El conseller remarca que un dels objectius del cos policial és "mantenir aquesta voluntat d'arrapar-se a aquest país"

Espadaler afirma que els  Mossos són un referent per a "la construcció nacional"

El conseller Espadaler, amb mossos de la promoció de fa 30 anys

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha assenyalat que els Mossos d'Esquadra són un referent per a la "construcció nacional", durant l'acte commemoratiu del 30 aniversari de la primera promoció de l'etapa moderna del cos policial.

"És un dels signes més evidents i referent de la construcció nacional del nostre país", ha remarcat el conseller. "Un mandat de futur pel cos de Mossos és mantenir aquesta voluntat d’arrapar-se a aquest país certament divers, aquesta capacitat de la nostra policia d’adaptar-se a la societat catalana i fer-se estimar", ha considerat.

Espadaler ha presidit l'acte celebrat a l'aula magna de l'IESE. El sociòleg, Salvador Cardús, ha fet una ponència sota el títol Una policia, un país, on ha destacat que la Policia de la Generalitat ha esdevingut "un cos amb més de 17 mil agents, desplegat a tot el territori, capaç d’atendre totes les exigències d’una policia moderna i integral convertint-se en una institució perfectament integrada al país".

Per la seva banda, el periodista Xavier Vinader ha moderat una taula en la qual han participat diversos membres d'aquella primera promoció de fa 30 anys: el comissari Joan Miquel Capell, cap de la Comissaria General de Relacions Institucionals, Prevenció i Mediació; l’intendent Jaume Giné, cap de la Regió Policial Camp de Tarragona; el sotsinspector Lluís Martínez, cap de la Unitat de Suport de la Prefectura; i el caporal Santi Vallès, del Gabinet de Director.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#14 la darrera defensa, bcn, 26/06/2013 - 22:02

si, si, referent de construcció nacional-será espanyola-
ja veieu tres ferits avui a Girona, per protestar contra Felip el borbó, aixó es "arrapar-se" al poble amb porra
això si cop de puny al cap també.Espadaler et veïem
el llautó.¿aquests en han de portar a la sobirania plena?, .........

#13 ccc, bcn, 26/06/2013 - 12:54

sembla q dona la raó al Jimenez Losantos

#12 El amigo de Cardùs, Terrassa, 26/06/2013 - 11:40

Es vergonzosa la utilización politica de la policia AUTONOMICA que es lo que es, el modelo a seguir parece ser el ÁLEMÁN AÑEJO.
solo falta ponerle al señor Cardús un bigotito y un brazalete en el brazo y señalar a los enemigos ,cosa que hace muy bien en sus comentarios en el diari de Terrassa

#11 101 Airborne, Roses, 26/06/2013 - 11:26

Increible!! El nuevo General Patton catalán! Si esto lo dice quien ocupa un cargo público y siendo una Comunidad Autónoma, que harian en una imaginaria independen.?? Se está metiendo en terreno muy peligroso,por declaraciones como esta,hay motivos mas que suficientes para no darles el poder JAMAS!

#10 Enolagay, Sherwood Forest, 26/06/2013 - 10:07

"capaç d'atendre totes les exigències d?una policia integral convertint-se en una institució perfectament integrada al país"
Como lo de no pagar 200000 $ en traductores para turistas victimas de robos.
Lo que no sabe Espadaler es tienen a todos los funcionarios cabreados y no se creen esto del pais!