Publicitat
Política · 20 d'Agost de 2015. 13:54h.

Espadaler diu que Catalunya "mereix una legislatura de quatre anys"

El cap de llista d'Unió reclama "estabilitat en el pla governamental"

Espadaler diu que Catalunya "mereix una legislatura de quatre anys"

Espadaler, amb la resta de candidats d'Unió

El cap de llista d'Unió a la presidència de la Generalitat, Ramon Espadaler, ha reclamat a Junts pel Sí “una legislatura completa”. “El país mereix -ha dit- una legislatura que duri quatre anys, que permeti aprofitar la recuperació econòmica, que permeti revertir una situació en la qual estem incòmodes -les relacions Catalunya-Espanya- i que permeti fer polítiques d’'estabilitat””.

Acompanyat pels candidats de Lleida, Girona i Tarragona a les eleccions del 27 de setembre, Josep Maria Pelegrí, Xavier Dilmé i Anna Solé, respectivament; Espadaler ha defensat que “nosaltres hem aixecat –i ho continuarem fent- la bandera del seny”. 

“El seny -ha dit- té moltes expressions. Una és l’estabilitat en el pla governamental". “Per això desitgem i treballarem perquè aquesta legislatura tingui una durada normal de quatre anys per poder fer tota la feina que tenim per davant, que ens proposem i que volem fer”, ha afegit. 

El secretari general del partit ha assegurat que “Unió no farà les polítiques del Tripartit” i ha indicat que “nosaltres proposem unes polítiques que estiguin al costat de l’economia productiva, dels emprenedors, dels autònoms, de les pimes. També volem defensar els drets que emparen de les famílies -un aspecte que considerem fonamental- per a la cohesió social”. 

Ramon Espadaler ha reivindicat que el seu equip està “cohesionat” amb el programa electoral. “Unió es proposà per al dia 28 fer una proposta de govern d’aquest país des d’una perspectiva per superar una situació nacional de desencontre amb l’estat espanyol que no podem compartir de cap manera però que no estem instal·lats amb el trencament on estan instal·lades altres formacions polítiques”.

Finalment, ha assenyalat que “la proposta d’Unió parteix de l’incorformisme radical sobre la situació Catalunya-Espanya en aquests moments. Però ho fa resolent-ho a través del diàleg i de la proposta. Serà en la mesura que els ciutadans i ciutadanes donin força a aquesta candidatura que podrem anar més enllà. I això és el que esperem i confiem a partir del dia 28”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Joan , Vic, 20/08/2015 - 23:10

Com ho financia tot sixo UDC? Algu controla? Quines empreses hi ha al darrera? Son D'osona? Ui ui q aixo acabara malament, algu ja ho esta investigant!!

#4 Decart, L'Escala, 20/08/2015 - 20:27

A l'Espadaler algú l'hi ha dit que ha de sortir als medis sigui com sigui, i ell hi surt dient obvietats i gilipollades. Ja que el seu partidet de la srta Pepis no genera gaire noticies.

#3 PERE, LLEIDA, 20/08/2015 - 20:24

ESPECIE EN EXTINCIÓ,(S'HAN DE PROTEGIR)

¡NO TENEN VERGONYA!

#2 UDC, Barcelona, 20/08/2015 - 19:18

Lo que quiere Espadaler es "quietos-parados que yo no estoy preparado para que gane el independentismo"
Ya es tarde, por supuesto.
Aunque para UDC lo importante es que Duran tenga un escaño en el Congreso de Diputados.
Y eso lo sabemos todos.

#1 Carlos Gomez, Bcn, 20/08/2015 - 18:24

Aquesta gent de la foto son com els ballarins forcadellians.
Sempre son els mateixos que els van movent per alla on desfilen i degudament retratats per fer creure que son les inmenses fameliques legions del mon qui els hi fa costat.
Son com els antics acomodadors de cine, una especie en extincio.