Política · 27 de Març de 2014. 11:16h.

Espadaler es desmarca del full de ruta de l'ANC

Afirma que el pla del Govern i el de l’Assemblea "són absolutament diferents"

Espadaler es desmarca del full de ruta de l'ANC

Ramon Espadaler

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, s’ha desmarcat del full de ruta de l’Assemblea Nacional Catalana durant una interpel·lació de Ciutadans, a qui ha acusat de fer “una confusió deliberada entre el que és l’ANC i el que és el Govern”. 

Espadaler ha assegurat que “són plans absolutament diferents”. "L’ANC té el seu full de ruta i el Govern, evidentment, té la concepció de tot el que ha de ser el procés del dret a decidir”, ha dit.

El responsable d’Interior ha recordat que l’Executiu "té un compromís contret en el programa electoral d’avançar en el dret a decidir i de poder exercir-lo en aquesta legislatura" i ha afegit que “a més a més, té un acord de suport parlamentari amb el grup d’ERC i això és el que estem fent.

Finalment, ha assenyalat que el Govern actua "sempre, sempre, sempre; emparats per la legalitat”. “Què és si no el que anem a fer al Congrés dels Diputats la majoria d’aquest Parlament?”, ha preguntat.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#28 Sr Pepito, Lérida, 27/03/2014 - 17:49

La Asamblea G. de la ONU aprobó hoy una resolución que apoya la integridad territorial de Ucrania, destaca q el referéndum de Crimea "no es válido" ,subrayó q la consulta popular del pasado 16 de marzo en la península de Crimea "no tiene validez" porque "no fue autorizada" por el gobierno de Kiev .

#28.1 scolanus, barcelona, 27/03/2014 - 19:17

Si,si lo que vostè digui,pero Crimea es estat lliure i nosaltres ENCARE NO.

#28.2 Sr Pepito, Lérida, 27/03/2014 - 20:24

Yo ya soy libre desde hace años . Si lo que te refieres es a ser independiente de España , podeis pedir que os invadan los rusos y vivir bajo el protectorado de Putin .

#26 HOSPITALET y TARRAGONA ........................, "CONSULTA" para "DESVINCULARSE" ......., 27/03/2014 - 16:16

Los ciudadanos de HOSPITALET y TARRAGONA quieren ... :

1) Una "CONSULTA" para "DESVINCULARSE" y
"ABANDONAR" La "CAT-SEPARATISTA" ...

2) "INTEGRARSE" y "UNIRSE" de modo
"DEFINITIVO" e "IRREVERSIBLE" al resto de
ESPAÑA ...


###########~~~~~~~~~~##########

#26.1 Xavi, Barcelona, 27/03/2014 - 18:40

Cuando Hospitalet pertenezca a Cataluña y no a España, si es que sucede un dia, entonces podrá hacer el referendum para desvincularse como si lo quiere hacer la Vall d'Aran, por ejemplo. Porque CAT no es como ESP Aunque dudo que quiera pasar de un pais moderno y rico a otro pobre y arcaico...

#25 EL FRANQUISMO se mimetiza con el NACIONALISMO....., Sant Quirze de Besora. (BCN) (CAT) (ESP), 27/03/2014 - 16:07

Pau Espadaler i Sayós,cap del"Movimiento Nacional" de Sant Quirze de Besora i avi del conseller Ramón Espadaler i Parcerisas.Dos germans foren assassinats pels republicans:en Quirze Espadaler i Sayós Collada de Tosses 1936,i en Josep,2 anys més jove.Eren obrers i militants del Requetè Català....

#24 don Pelayo, Barcelona, 27/03/2014 - 15:54

Señor Espadaler ustedes autorizaron a ERC crear este tumor descontrolado que es la ANC que ahora se ha convertido en el timonel de su barco a Itaca. La Forcadell grita CACA..y Mas y Junqueras ya se cagan. Es como tener a los lobos pastoreando a las ovejas.

#23 HOSPITALET y TARRAGONA ........................., "CONSULTA" para "DESVINCULARSE" ........, 27/03/2014 - 15:51

Los ciudadanos de HOSPITALET y TARRAGONA quieren ... :

1) Una "CONSULTA" para "DESVINCULARSE" y
"ABANDONAR" La "CAT-SEPARATISTA" ...

2) "INTEGRARSE" y "UNIRSE" de modo
"DEFINITIVO" e "IRREVERSIBLE" al resto de
ESPAÑA ...


###########~~~~~~~~~~##########