Publicitat
Política · 17 d'Agost de 2019. 16:57h.

Espadaler es l'únic que parla de “terroristes gihadistes”

El diputat d'Units recorda que són “els únics responsables” dels atemptats

Espadaler es l'únic que parla de “terroristes gihadistes”

Ramon Espadaler i Albert Batlle, a les festes de Gràcia (foto: Units per Avançar)

El diputat d'Units per Avançar al Parlament de Catalunya, Ramon Espadaler, ha parlat obertament de “terroristes gihadistes” per referir-se als autors dels atemptats de Barcelona i Cambrils del 2017, mentre que els assistents a l'acte institucional, celebrat al mosaic de Joan Miró de les Rambles, han evitat mencionar que l'atac va ser perpetrat per l'Estat Islàmic.

“Els únics responsables, els únics culpables d’aquests atemptats són els terroristes gihadistes. Per tant, a Units no ens apuntem a cap mena d’especulació de conspiració com estem veient -i ho lamentem- per part, fins i tot, del propi Govern”, ha assegurat Espadaler en declaracions als mitjans després de visitar les festes de Gràcia.

També ha demanat al Govern que “llegeixi atentament les paraules del propi cap dels Mossos” que “és bastant explícit aclarint com van anar els fets”. “Demanem, doncs, confiança en les nostres institucions democràtiques”, ha reblat, en companyia de tinent de Seguretat de Barcelona, Albert Batlle.

Espadaler ha reconegut que “és evident que hi ha terreny per a la millora en la persecució i en la detecció” d'atemptats d'aquest tipus, però alhora ha manifestat que “cal confiar en la justícia que fa la seva feina, en els cossos policials que s’estan coordinant i en la comissió parlamentària que va avançant”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 TARARÁ, Barcelona, 17/08/2019 - 17:47

Els cossos policials que s'estan coordinant? Però que no ho estaven abans. Així, ens va, los unos por los otros, la casa sin barrer, i després tot són conspiracions.