Publicitat
Política · 6 de Novembre de 2013. 10:32h.

Espadaler lliga la seva sort a la de Manel Prat

"El director té tot el meu suport i el del Govern"

Espadaler lliga la seva sort a la de Manel Prat

Espadaler i Prat, durant el 30è aniversari de la primera promoció de Mossos

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha donat suport al director de la Policia de la Generalitat, Manel Prat, després que tots els grups parlamentaris, a excepció d'ERC, demanessin la seva dimissió per la gestió del cas Benítez.

Espadaler, a pregunta del PSC durant la sessió de control al Parlament, ha manifestat que "en un moment difícil, en un moment delicat com el que estem travessant, el director té tot el meu suport i el del Govern" i ha assegurat la continuïtat de Prat al capdavants dels Mossos d'Esquadra.

El conseller ha afegit que "si algun dia s'hagués de plantejar la substitució del director, que no és el cas, li ben asseguro que no es faria ni a roda de les pressions mediàtiques ni parlamentàries que hi poguessin haver". "Que quedi clar", ha reblat.

D'altra banda, Espadaler ha reiterat que "no estem en condicions d'afirmar" que l'empresari del Gaixample, Juan Andrés Benítez, va rebre cops al cap en el moment de la seva detenció.

També ha expressat que "ara que tenir més informació, tampoc estem absolutament d'acord en determinades transcripcions que es fan". "Hi ha una trucada del senyor Benítez a la Guàrdia Urbana en la qual diu que 'está sangrando'", ha detallat Espadaler.

"Compte amb criminalitzar, compte amb culpabilitzar, compte amb jutjar, compta amb imputar i sentenciar els Mossos per un episodi" i ha finalitzat defensant que "la nostra és una policia democràtica".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#13 Ferran, barcelona, 08/11/2013 - 09:05

No fa molt temps, el conseller Saura va cessar al director de Mossos, Rafael Olmos, per una actuació excessiva durant una manifestació d'estudiants. Encara que ens ho sembli, no tots els governs actuen de la mateixa manera.

#12 otrosi, barna, 06/11/2013 - 18:57

Solo dimitiran o les echaran cuando haya un puesto para promocionasrles por los servicios prestados al Govern.Lo triste es que los que les sucedan les haran buenos, como viene sucediendo. Si se consigue la independencia librenos dios de estos politicos y algunos policias.

#11 Xavi, BCN, 06/11/2013 - 18:09

Amb el temps se'n donaran compte, que els ciutadans (el poble en general, no els 40 o 50 adoctrinats que posaren negatius ací) no voten a favor de polítics que defensen una policia que mata ciutadans pel carrer.

#10 No, nos engañemos, 06/11/2013 - 17:00

Si lo que están haciendo los mossos lo hubieran hecho la policía nacional o la guardia civil ya teníamos a todos los cachorros del régimen con la cantinela de las fuerzas de ocupación, que si fora la policia espnyola, que si fascistas, fachas, y todas esas cositas que nos sabemos de memoria

#9 tomas, ., 06/11/2013 - 16:55

Doncs vinga, els dos al carrer.