Publicitat
Política · 22 de Juliol de 2015. 16:20h.

Espadaler: “Qui governarà Catalunya l’endemà del 27-S?”

El candidat d’Unió admet que hi ha “divisió al país: estàs amb mi o estàs contra mi”

Espadaler: “Qui governarà Catalunya l’endemà del 27-S?”

Espadaler, durant la seva intervenció

El candidat d’Unió a les properes eleccions, Ramon Espadaler, s’ha preguntat “qui governarà Catalunya l’endemà del 27-S?” en un dinar a la Cambra de Barcelona. Les indirectes d’Unió a Convergència augmenten a partir que s’acosten les properes eleccions al Parlament, sobretot després del fitxatge de Raül Romeva.

Espadaler ha advertit, en efecte, sobre la “dificultat severa” de governar després de les properes eleccions per “la divisió del país: estàs amb mi o estàs contra mi”. També ha instat a Convergència a explicar com governarien “en el cas que la candidatura amb ERC, encapçalada pel senyor Romeva, no assoleixi la majoria suficient” i necessiti els vots de “les Candidatures d’Unitat Popular”.

“Com governaran el país sobre la base d’un programa materialment impossible”, ha reiterat perquè al seu parer “no hi ha una política energètica possible, ni d’infraestructures, ni fiscal” en al·lusió a les diferències en la matèria entre CDC, Esquerra i eventualment la CUP.

Ramon Espadaler ha reivindicat, d’altra banda, l’espai de CiU perquè ha manifestat que “ens en sentim hereus i en volem ser hereus”. També ha deixat clar que “Unió no amaga les sigles, cosa que sembla que sí que passa en una altra candidatura” ha afegit en una altra indirecta a Convergència.

Finalment, -com recentment Dolors Camats- ha negat que les eleccions siguin “plebiscitàries” i ha criticat tant “deixar el temps” de Mariano Rajoy perquè “judicialitzar el problema no és la solució”, però també una DUI. “Unió rebutja de ple la Declaració Unilateral d’Independència”, ha deixat clar d’entrada.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 24/07/2015 - 13:27

Els catalans, Sr. Espadaler, els catalans.

#11 VOTAREM FINS QUE SURTI EL QUE VOLEM, Barcelona, 23/07/2015 - 15:25

Sr Espadaler, voster no ho enten.

L'endema del 27S, TORNAREM A VOTAR
ja sense llistes unitaries
aviam qui es el partit mes votat
per gobernar Catalunya.

QUEDA CLAR A TOTHOM?

#10 JoanMarti, VCJ, 23/07/2015 - 11:29

qui vols que governi, ELS CATALANS cony

#9 Jaume Endevant, Barcelona, 23/07/2015 - 09:14

Doncs o bé gent que creu amb la independència o bé unionistes. Ara el que cal saber, és si vostès son al Parlament a qui recolzaran?

#8 fideli, rdnes, 23/07/2015 - 08:21

Espadalé el Botifler...un altre del P.P., del Puta's Palace...