Publicitat
Política · 23 d'Agost de 2015. 14:24h.

Espadaler replica Gordó sobre els Països Catalans

"La voluntat de ser nació completa correspon als ciutadans de les Illes i de València"

Espadaler replica Gordó sobre els Països Catalans

Espadaler, a les festes de Sants

El candidat d’Unió a la presidència de la Generalitat, Ramon Espadaler, ha replicat el conseller de Justícia, Germà Gordó, que va considerar els Països Catalans com "la nació completa". “Considerem que la voluntat de ser nació completa correspon als ciutadans de les Illes i de València, i no només als ciutadans de Catalunya”, ha manifestat.

Durant una visita a les festes del barri barceloní de Sants, Espadaler ha dit que “la nació plena que desitja Unió és la que integra tota la diversitat de parers del país” i ha afegit que “per això hem fet del diàleg el nostre element central per fer política”. 

“En aquesta campanya -ha insistit- persistirem en la necessitat de fer del diàleg una eina per fer política. La nació plena que vol Unió és la que és capaç d'aixoplugar totes les sensibilitats: la dels que se senten independentistes i la dels que no se senten”. 

Finalment, ha remarcat que  “tenim una proposta política basada en el diàleg, en la integració i en la capacitat de suma; en la Catalunya, un sol poble que per a nosaltres és fonamental”.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#11 pascual, Vila-real, 24/08/2015 - 10:23

Y por que no paisos aragoneses que son la raiz de todo de catalunya, Comunidad valenciana y baleares entre otras?

#11.1 Borrell ll, Girona, 24/08/2015 - 13:03

Perque els aragonesos només parleu Lapao.

#10 markesd, valencia, 24/08/2015 - 09:28

No se donde algunos catalanes habran sacado eso de darle tanta importancia a lo de los paisos catalanes.

Si eso lo habran visto por television o es un adoctrinamiento que alguien les enseño en el instituto, pero por aqui por valencia ese termino es tan absurdo como gracioso.

#9 Antoni Ferret, Barcelona, 23/08/2015 - 21:22

1) És clar que ha de ser entre tots. / 2) La independència de Catalunya, a part de ser egoista, seria un error perquè deixaria els altres països catalans abandonats a l'absorció de Castella. / 3) L'última ratlla del tercer paràgraf diu: "dels que no se senten". Hauria de dir: dels que no se'n senten

#8 Che, Extremaluña, 23/08/2015 - 20:39

Conseguirán que la península Ibérica se balcanice.

#7 Borrell ll, Girona, 23/08/2015 - 20:24

Te tota la raó el Sr del seny. La decisió de ser nació es dels valencians a València i mallorquins a les Balears. I dels catalans a Catalunya oi Espadaler. T'ha traïcionat el subsconscient?